Eetkamerstoelen-Gyon-Leolux

Gyon

Leolux

Algemene productinfo

De eetkamerstoel is door designer Christian Werner tot zijn kern teruggebracht. Het resultaat is Gyon, een ontwerp dat volledig is opgebouwd uit basisvormen. Werner creëerde een opvallend elegante stoel die niets van zijn perfecte zitcomfort verhult. Gyon biedt dineercomfort voor iedereen, De stoel is namelijk leverbaar met een hoge en een lage rug. Kies voor een onderstel met handige wieltjes of op glijdopjes. Of voor een draaivoet, eventueel zelfs met ‘geheugenfunctie’ of hoogteverstelling. De metalen onderstellen zijn verkrijgbaar in poedercoat.

Productinformatie

Kenmerken Gyon

  • Gyon is leverbaar met een hoge en een lage rug.
  • Bekleding: leer, stof of combinaties
  • Poten: 
  • Kies voor een onderstel met  wieltjes of op glijdopjes. Of voor een draaivoet, eventueel zelfs met ‘geheugenfunctie’ of hoogteverstelling. De metalen onderstellen zijn verkrijgbaar in poedercoat.

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Design: Christian Werner, 2021

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?

Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

Label-Gustav_junior-Binnenuit-Zeeland-vooraanzicht
Gustav Junior

Label

bondi-eettafel-leolux-binnenuit-zeeland
Bondi

Leolux

shark-artifort-eetkamerstoel-binnenuit3jpg
Shark

Artifort

Columna ovaal  0001
Columna

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens