Eetkamerstoelen-Gustav-Label

Gustav

Label

Algemene productinfo

De Gustav Junior is een eetkamerstoel ontworpen door Peter van de Water voor Label. Het idee van dit design ontstond door het vouwen van een stukje karton. Die vouwlijnen van de romp maken de Gustav een typerend ontwerp.

Het is de junior versie van de Gustav fauteuil en u heeft (net als bij de fauteuil) keuze uit twee tye onderstellen. Een vaste voet, of een draaibare voet.
Bij de Gustav junior is het ook mogelijk om een two-tone effect te creëren door de binnen- en buitenkant van de stoel in verschillende materialen te laten stofferen, alle opties en combinaties zijn mogelijk qua stof en leer.

Productinformatie

Afmetingen:

Breedte: 62 cm
Diepte: 53 cm
Hoogte: 83 cm
Diepte zitting: 41 cm
Hoogte arm: 67 cm
Zithoogte: 47 cm

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel bij het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Label heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd. 

Design: Peter van de Water

Peter van de Water: “Een basale, eenvoudige benadering van technieken en materialen zijn belangrijk. Ik ben continu op zoek naar de basis, de eenvoud en een evenwicht in functie en esthetiek”.

lees meer over de designer

 

 

 

Over Label

Een familie bedrijf met liefde voor het vak.

Label is een Nederlandse familie bedrijf, opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en zijn broer Ton. Label is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde meubelen. BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Label. Maak hier kennis met Label en laat u in onze showroom adviseren door gedreven woonadviseurs.

Waarom adviseren wij Label?

Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen karakter. Elk Label model heeft dan ook zijn eigen identiteit. Met als resultaat ‘echte’ meubelen die lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Dat ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, een duidelijke vormgeving en een hoogwaardig zitcomfort. Label is stoer, eerlijk en echt.

Gerard van den Berg gaf samen met zijn broer Ton jarenlang leiding aan het merk. Tegenwoordig is de dagelijkse leiding van Label in handen van de zoon van Gerard (Jasper) en de dochter van Ton (Marieke). 

Label past bij u als u liefhebber bent van een pure, krachtige, herkenbare en natuurlijke uitstraling, waarbij u alle eigenschappen van leder en natuurlijke stoffen durft accepteren, wetende dat het product alleen maar meer cachet krijgt naarmate het ouder wordt. U zult u meer en meer aan uw Label meubelstuk gaan hechten en u gaat het liefhebben om nooit meer te laten gaan. De Label liefde gaat over van generatie op generatie! 

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

close-arco-eetkamerstoel-binnenuit
Close

Arco

base-arco-eettafel-jorre_van_ast-lowres-binnenuit3
Base

Arco

gustav-label-fauteuil-gerargd-van-den-berg-binnenuit-zeeland
Gustav

Label

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens