Eetkamerstoelen-Geraldine-Montis

Geraldine

Montis

Algemene productinfo

De eetkamerfauteuil Geraldine is vernoemd naar de eerste dochter van Charly Chaplin. Ze maakt onderdeel uit van de Chaplin familie van Montis. Met haar lage rug geeft ze deze klassieker een eigentijds karakter. Compact, chic en comfortabel. Zoals je van een echte Chaplin mag verwachten.

Productinformatie

Geraldine is mogelijk in stof en leer. Het onderstel is van metaal en kan in zwart, brons look of mat chroom, met zwarte doppen naar keuze voorzien van vilt. De Geraldine bureau uitvoering is voorzien van zwenkwielen naar keuze hard of zacht, ook zelfremmend te verkrijgen.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel bij het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Montis heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd. Daarnaast werkt Montis samen met bekende stoffen leveranciers zoals de Ploeg en Kvadrat.

Bekijk online vast een selectie van verschillende materialen

Design: Formstelle 2020

Na hun opleiding aan de Akademie der Bildenden Künste in München, specialiseert het Duitse duo Claudia Kleine (1974) en Jörg Kurschner (1969) zich sinds 2001 als Formstelle in productdesign en interieurarchitectuur. Grondig onderzoek, innovatie en materiaalexperiment vanuit de eigen ‘Modelbauwerkstatt’ in Grünwald staan centraal.

Lees meer over de designers

Over Montis

Waarom adviseren wij Montis?
Kenmerkend voor de Montis-collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse leer- en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Typerend en uniek zijn ook de ‘jassen’ die Montis heeft ontwikkeld voor diverse stoelen en banken: op een eenvoudige manier kunt u zo een totaal andere uitstraling aan uw meubel geven.

Daarom kiest u voor Montis bij BinnenUit
BinnenUit is groot voorstander van de magnifieke meubelen van Montis. In onze winkel showen wij u een zeer uitgebreide Montis-collectie en laten u plaatsnemen op de Montis-zitmeubelen. Hier kunt u de zitkwaliteit van onze topmeubelen testen en u door onze experts laten informeren.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

close-arco-eetkamerstoel-binnenuit
Close

Arco

base-arco-eettafel-jorre_van_ast-lowres-binnenuit3
Base

Arco

charly-fauteuil-montis-binnenuit-zeeland5
Charly

Montis

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens