Eetkamerstoelen-Frame-Arco

Frame

Arco

Algemene productinfo

In 2000 ontwierp Burkhard Vogtherr de Frame stoel voor Arco. Ruim twintig jaar later is deze stoel uitgegroeid tot een klassieker binnen de collectie. De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. Naast gebruik in de woonomgeving is de stoel ook uitermate geschikt voor representatieve werkomgevingen en vergaderruimtes.

Productinformatie

Kenmerken van Frame

Met de introductie van nieuwe varianten wil Arco deze succesvolle stoel verder ontwikkelen tot een breed programma, waarin een grote keuze geboden wordt in uitvoeringen (kuip en onderstel) en materialen. Zo kan het onderstel worden uitgevoerd in chroom of epoxy lak, en de kuip in lak, stof, leer, en fineer (alleen toepasbaar op de Frame).

Zitting: gestoffeerd (stof, leder)
of eiken (fineer, alleen mogelijk voor Frame,
niet voor Frame II)
Onderstel: parelchroom, epoxy fine texture
op staal

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel bij het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Arco heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd. Daarnaast werkt Arco samen met bekende stoffen leveranciers zoals de Ploeg en Kvadrat.

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden.

Design: Burkhard Vogtherr 2000

Lees meer over de designer

Over Arco

Waarom adviseren wij Arco?

De meubelen van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving, maar met veel aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Arco bij Binnenuit

Hout is een hernieuwbaar materiaal. Een boom groeit weer aan of kan opnieuw geplant worden. Het is daarnaast recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dat maakt hout een bijzonder mooi, duurzaam materiaal. De voordelen van duurzaam hout zijn eigenlijk zo vanzelfsprekend dat je ze misschien bijna niet meer ziet. Hout is een natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde en dat zorgt niet alleen voor karakter in het hout, maar ook voor een uniek houtbeeld in de tafels, stoelen, banken en kleinmeubelen die Arco maakt van hout. Ondanks een zorgvuldige selectie kunnen er verschillen in structuur of kleur optreden en dat maakt de Arco meubelen stuk voor stuk uniek.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

base-arco-eettafel-jorre_van_ast-lowres-binnenuit5
Base

Arco

spokes-foscarini-hanglamp-Zeeland-Binnenuit
Spokes

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens