Eetkamerstoelen-FM17-Braakman-Pastoe

FM17 Braakman

Pastoe

Algemene productinfo

De FM17 Braakman is de nieuwste Original in de Pastoe collectie. Een Braakman klassieker uit de Japanse Serie met zwart staal en noten. Comfortabel en ruim. Voor lange avonden rond de eettafel.

Productinformatie

Kenmerken FM17

Met moderne materialen en technieken eer doen aan het originele ontwerp. Bij zowel de zitting als de rug hebben wij de basis (houtwerk van MDF en beuken) voorzien van een hoge kwaliteit koudschuim. en deze afgedekt met 100 grams dacron, waarna het gestoffeerd is.

De vernieuwde zitting met Textafoam Dexter maakt de stoel comfortabel voor de lange avonden aan tafel. Probeer hem uit in onze showroom.

Kleuren:

frame: zwart (ral 9005)

zitting: beige, graphite (antraciet) en forest (donkergrijs/groen)

Maten:

h80.5 x w59 x d58, zithoogte 46.5cm

Design: Cees Braakman, 1950

Over Pastoe

Pastoe, ontstaan uit een missie;  meubelen ontwerpen van een tijdloze schoonheid. Al 107 jaar. Zorgvuldig design doorstaat veranderingen is stijl of smaak. De ontwerpen zijn stuk voor stuk een aanwinst in iedere woonruimte. U mag zelf uw kast ontwerpen, Pastoe helpt u ermee, want 107 jaar ervaring zegt genoeg. Wij als Binnenuit team helpen u mee, met behulp van een aantal mooie voorbeeld opstellingen in onze showroom en een online configurator waarmee we uw persoonlijke kast kunnen uittekenen.  Zijn al de mogelijkheden en series voor u lastig te overzien, dan biedt de speciale Joost selection uitkomst;  Joost van der Vecht ontwierp een serie smaakvolle kasten met een speels karakter. Snel leverbaar, aantrekkelijk geprijsd en overzichtelijk. Zo kiest en ontvangt u uw favoriete Pastoe in een handomdraai. 

Pastoe, ontstaan uit een missie; Kasten ontwerpen van een tijdloze schoonheid. Al 107 jaar. Zorgvuldig design doorstaat veranderen is stijl of smaak. De ontwerpen zijn stuk voor stuk een aanwinst in iedere woonruimte. U mag zelf uw kast ontwerpen, Pastoe helpt u ermee, want 107 jaar ervaring zegt genoeg. Wij als Binnenuit team helpen u mee, met behulp van een aantal mooie voorbeeld opstellingen in onze showroom en een online configurator waarmee we uw persoonlijke kast kunnen uittekenen.  Zijn al de mogelijkheden en series voor u lastig te overzien, dan biedt de speciale Joost selection uitkomst;  Joost van der Vecht ontwierp een serie smaakvolle kasten met een speels karakter. Snel leverbaar, aantrekkelijk geprijsd en overzichtelijk. Zo kiest en ontvangt u uw favoriete Pastoe in een handomdraai. 

Wilt u uw kast uniek en eigen maken, probeer vast wat uit met de studio pastoe configurator. Wij bieden u in onze showroom graag de helpende hand bij het kiezen van de geschikte functies, maten, een gebalanceerde compositie en de juiste kleuren. 

Aanbevolen producten

brugt_eettafel-massief-hout-pilat-banner-binnenuit3
Brugt

Pilat & Pilat

splinter-harvink-design-bank-binnenuit-stof
Splinter

Harvink

frame-arco-burkhard_vogtherr-binnenuit8
Frame

Arco

PASTOE_Landscape-Binnenuit-Zeeland
Landscape

Pastoe

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens