Eetkamerstoelen-Duo-Bert-Plantagie

Duo & Spargo

Bert Plantagie

Algemene productinfo

Eetkamerstoel Duo is inmiddels een klassieker. Deze prachtige eetkamerstoel met een geweldig zitcomfort is naar wens te stofferen in twee kleuren of een trendy leder-stofcombinatie. De ronde poten zijn uitgevoerd in hoogwaardig RVS, maar kunnen ook kosteloos besteld worden in een vierkante variant en tevens in een lakkleur naar wens worden gelakt.

De Duo stoel is familie van de Spargo, de bijpassende eetkamerstoel met armleuningen. Allebei zijn ze te zien in de showroom van Binnenuit, maar u kunt vast allerlei verschillende mogelijkheden uit proberen met behulp van de configurator.

Productinformatie

De Duo en Spargo hebben een geweldig zitcomfort, dat u helemaal naar uw hand kunt zetten dankzij een indrukwekkende reeks opties. Alleen al met betrekking tot het onderstel kunt u kiezen uit ronde, vierkante of “pin”-poten of een freischwinger frame, uit te voeren in 38 lakkleuren. In veel gevallen is RVS ook een optie. Verder heeft u de keuze uit extra opties zoals bijvoorbeeld een handgreep en/of (contrasterende) bies, wielen, of een duo-stoffering. Make it yours..

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen Duo:

H 89B 46

D 63

ZD 46ZH 47

Afmetingen Spargo:

H
89
B
57
D
63
ZD
46
ZH
47

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

prato-eettafel-willisau-sfeerfoto-binnenuit4
Prato

Willisau

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens