Eetkamerstoelen-Close-Arco

Close

Montis

Algemene productinfo

De Close eetkamerstoel van Arco is ontworpen door de IJslandse ontwerper Gudmundur Ludvik. Deze eetkamerstoel heeft een geweldig zitcomfort, zodat u heerlijk kan dineren maar, even goed ook kan natafelen aan uw favoriete eethoek! De ronde, zacht gevulde rug zorgt voor veel zitcomfort doordat hij zich aangenaam om je rug heen vormt. De rugleuning fungeert tevens als armleuning, maar loopt niet helemaal door tot aan het eind van de zitting, zodat de stoel nog goed onder tafel geschoven kan worden. Close is een elegante eetkamerstoel die eenvoud uitstraalt, maar rijk aanvoelt.

Productinformatie

Kenmerken van Close

Kuip: stof of leder
Onderstel:
A. slede: epoxy fine texture op aluminium
B. beuken laminaat met eiken of noten
toplaag
C. 4 teens centrale voet (draaibaar) op pootjes: gepolijst aluminium, epoxy fine texture op
aluminium
D. 4 teens centrale voet (vast) op wielen:
gepolijst aluminium, epoxy fine texture op
aluminium
E. 5 teens centrale voet (draaibaar met
gasveer) op wielen: gepolijst aluminium,
epoxy fine texture op aluminium

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Arco heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd. Daarnaast werkt Arco samen met bekende stoffen leveranciers zoals de Ploeg en Kvadrat.

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden.

Design: Gudmundur Ludvik 2016

Lees meer over de designer

Over Arco

Waarom adviseren wij Arco?

De meubelen van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving, maar met veel aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Arco bij Binnenuit

Hout is een hernieuwbaar materiaal. Een boom groeit weer aan of kan opnieuw geplant worden. Het is daarnaast recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dat maakt hout een bijzonder mooi, duurzaam materiaal. De voordelen van duurzaam hout zijn eigenlijk zo vanzelfsprekend dat je ze misschien bijna niet meer ziet. Hout is een natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde en dat zorgt niet alleen voor karakter in het hout, maar ook voor een uniek houtbeeld in de tafels, stoelen, banken en kleinmeubelen die Arco maakt van hout. Ondanks een zorgvuldige selectie kunnen er verschillen in structuur of kleur optreden en dat maakt de Arco meubelen stuk voor stuk uniek.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

base-arco-eettafel-jorre_van_ast-lowres-binnenuit5
Base

Arco

spokes-foscarini-hanglamp-Zeeland-Binnenuit
Spokes

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens