Eetkamerstoelen-Callas-Leolux

Callas

Leolux

Algemene productinfo

Callas is een ontwerp van Frans Schrofer en een eyecather aan iedere eettafel. Deze eetkamerstoel is niet voor niets vernoemd naar de legendarische opera diva. Net zoals de Amerikaans-Griekse sopraan heeft de Callas van Leolux eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldige uitstraling. De eetklamerstoel leent zich uitstekend voor opvallende keuzes in samenstelling. De voorzijde, achterzijde en poten zijn afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix kan maken die volledig aansluit bij uw smaak en de rest van het interieur. 

callas-eetkamerstoel-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer2
callas-eetkamerstoel-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer

Productinformatie

Kenmerken Callas

  • Leverbaar als eetkamerstoel
  • Bekleding: leer, stof of combinaties
  • Voor het onderstel van Callas heb je twee opties, die je natuurlijk ook in één set kunt combineren. Fino staat op vier licht gebogen poten, het strakke sledeonderstel heet ‘Outline’.
  • Poten: drie grijstonen epoxy of in alle leolux lakkleuren
Onderstel 'Fino'

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Design: Frans Schrofer

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?

Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit
Kalia

Leolux

kiko-eetkamerrstoel-bert-plntagie-binnenuit-zeeland-sfeer
Kiko

Bert Plantagie

Bert-Plantagie-Close_up-Tara-Binnenuit-Zeeland
Kameo

Bert Plantagie

caruzzo-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer2
Caruzzo

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens