eetkamerstoelen-calix-bert-plantagie

Calix four eetkamerstoel

Bert Plantagie

De Calix eetkamerstoel biedt een uitnodigend, modern design waarbij u veel inbreng heeft in de keuze van de uiteindelijke vormgeving van de stoel. Kiest u voor een uni- of duo stoffering? Geeft u de poten en het stiksel een accentkleur, of houdt u het liever ton-sur-ton? Alles is mogelijk en niet minder belangrijk; Calix heeft een heerlijk comfortabele zit dankzij de gebogen rug, die u als het ware omarmt.

Productinformatie

Configureer online vast uw persoonlijke eetkamerstoel, in onze Bert Plantagie studio vindt u alle stof en leersoorten en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

B 61 / D 61  / H 81,5 / ZD 50 / ZH 48

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

Table-talk-bert-plantagie-eettafel-ovaal-keramiek-binnenuit-banner2
Table Talk

Bert Plantagie

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

poppy-eetkamertafel-bert-plantagie-binnenuit3
Poppy

Bert Plantagie

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens