Eetkamerstoelen-Blake-tara-joni

Tara family

Bert Plantagie

Algemene productinfo

De Blake-Joni-Tara familie is Bert Plantagie ten voeten uit. U kiest de kuip en daarna het onderstel en concentreert zich vervolgens op kleur en sfeer. De Bert Plantagie collectie bestaat uit meer dan 50 leder en meer dan 200 stof kleuren en leent zich uitstekend voor een duo-stoffering. Het allerbelangrijkste: het zitcomfort van deze stoelfamilie is fantastisch! 

De familie bestaat uit 3 verschillende varianten kuipjes, Blake heeft een ronde rug, Joni en rechte rug met onderin een inkeping, oftwel een taille. De Tara loop vrijwel recht. Daarnaast kunt u kiezen uit 10 verschillende onderstellen.

De extra opties zijn de keuze uit een stolpnaad, een enkelnaad, een comfort matstoffering en een gesloten arm. 

Productinformatie

LEKKER LAID BACK:
De bestaande kuipen uit de Blake/Joni/Tara-familie zijn nu ook te combineren met een nieuw onderstel, dat standaard draaibaar is: de Donna. Dit onderstel is optioneel uit te rusten met een kiepfunctie (meerprijs: 70 euro), waardoor je met een druk op de knop kunt genieten van een licht verend effect. Heerlijk tijdens lange vergadersessies (of als je iets te zwaar getafeld hebt! 

Gelukkig wordt u bij al deze keuzes ondersteunt door de configurator, waar u zelf uw favoriete eetkamesrtoel samenstelt. Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze en vertellen we u graag alles over de stoffen en leersoorten. Kom snel langs, want het comfort moet u toch echt zelf gevoeld hebben!

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

ervo-eetkamertafel-bert-plantagie-keramiek-binnenuit-zeeland
Cervo

Bert Plantagie

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

prato-eettafel-willisau-sfeerfoto-binnenuit4
Prato

Willisau

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens