Edra

Edra

BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Edra.

Maak hier kennis met Edra en laat u adviseren door onze woonadviseurs.
Edra werd opgericht in 1987 in Toscane, Italië. Een regio met een rijk cultuurhistorisch verleden waar kunst nog altijd hoog staat.

De collectie van Edra is heel onderscheidend. Edra meubelen zij opvallend en uniek van vorm en en materiaal gebruik. De mogelijkheden van Edra zijn ongekend, heel veel elementen en een fantastische stoffen collectie. De meubelen hebben een bijzonder uitnodigend zitcomfort. Ook is de kwaliteit heel erg goed en gaat het jaren mee. De collectie is zeer gedurfd en dat trekt ons juist aan!

Durft u het aan om uw grenzen te verleggen? Wij willen met u de uitdaging aan gaan!

 
Voeg hier je tooltip-tekst toe
grande-soffice-edra-binnenuit10
Grande Soffice
essential-bank-edra-binnenuit-zeeland
Essential
standard-edra-bank-binnenuit
Standard
standalto-edra-hoekbank-binnenuit-zeeland
Standalto

Over Edra

Waarom adviseren wij Edra?

Edra is een bedrijf met een unieke geschiedenis. Een erkende marktleider op meubeldesign gebied. Edra is uniek, anders, artistiek, apart. Edra heeft zijn eigen weg gevolgd, met moed, professionaliteit, respect en karakter. Ze laten zich niet beïnvloeden door trends: de designs gaan veel verder dan dat. Elk meubelstuk van Edra vertelt een eigen verhaal. Het bedrijf heeft een geschiedenis gecreëerd die in de toekomst zal blijven bestaan, dankzij de productie van de hoogste kwaliteit meubelen, nooit beïnvloed door voorbijgaande mode en trends. Een pad met als resultaat, een stevig gevestigd merk en een referentiepunt heeft gemaakt in de internationale designscene.

Daarom kiest u voor Edra bij Binnenuit

Edra is de evolutie van moderne technologie en artistieke traditie. De productie is het resultaat van een mix van talent voor vindingrijkheid, gespecialiseerd vakmanschap, onderzoek naar innovatieve technologieën en materialen. De stukken zijn zo gemaakt dat ze unieke, onmiskenbare stukken worden. Banken en kasten die zich aanpassen aan allerlei soorten ruimtes, moderne of traditionele huizen, openbare gelegenheden, internationale musea.         

Contact

0113-561482