Eclips rolgordijnen

Ontdek de Eclips rolgordijnen van Sunway bij Van der Poel Home Textiel in Zeeland - de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie voor uw interieur. Reguleer lichtinval en privacy met het innovatieve dubbele stofontwerp. Energize-efficiënt en temperatuurregulerend. Bezoek onze winkel voor advies op maat.

Eclips rolgordijnen

Sunway

Welkom bij Van der Poel Home Textiel, uw vertrouwde specialist op het gebied van raambekleding in Zeeland. Wij laten u graag kennis maken met de prachtige Eclips rolgordijnen van het merk Sunway, een perfecte combinatie van praktisch gebruiksgemak en elegantie voor uw woning.

Met de Eclips rolgordijnen van Sunway kunt u zelf de ideale hoeveelheid licht en privacy in uw ruimte bepalen. Het innovatieve dubbele stofontwerp biedt u de vrijheid om te kiezen voor volledige verduistering, gedeeltelijke lichtinval of een transparante setting, helemaal naar uw persoonlijke voorkeur.

Eclips Rolgordijnen - Van der Poel Home Textiel

Productinformatie

De Eclips rolgordijnen – ook wel Duo rolgordijnen genoemd – zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook energie-efficiënt. Ze helpen de temperatuur in uw huis te reguleren, waardoor u kunt besparen op energiekosten en het comfort in uw woning kunt verbeteren.

Bij Van der Poel Home Textiel hebben we een uitgebreide collectie Eclips rolgordijnen van Sunway in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte Eclips rolgordijnen die naadloos aansluiten bij uw stijl en behoeften.

Ontdek de veelzijdigheid en elegante uitstraling van de Sunway Eclips rolgordijnen bij Van der Poel Home Textiel. Bezoek onze winkel in Heinkenszand en laat u inspireren door onze prachtige collectie. Samen creëren we een stijlvol en comfortabel thuis met de beste vloer- en raambekledingsopties. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen uw interieurwensen werkelijkheid te maken.

Woont u in de buurt van Goes, Middelburg, Vlissingen, Walcheren, of Zierikzee? Dan bevindt u zich altijd binnen schootsafstand van onze winkel. Wij verwelkomen u graag in onze showroom vol inspiratie!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl