Duette Shades

Duette Shades

Sunway

Duettes: naast stijlvol ook nog eens erg functioneel! 

De Duette Shades van Sunway zijn al geruime tijd een bekende vorm van raambekleding en-/of binnenzonwering.  Het principe is hetzelfde als een plissé, echter heeft de Duette een dubbele laag stof in plaats van een enkele laag. Deze dubbele laag zorgt dan ook direct voor een aantal grote voordelen! Ontdek deze voordelen bij Van der Poel Home Textiel. Lees hieronder meer over Duettes Shades.

Productinformatie Duette Shades

Isolerende raambekleding
Raamdecoratie dient vaak als aankleding en-/of decoratie van de woning. Echter, bieden Duettes nog een groot voordeel, naast het decoratieve aspect.

Duettes hebben van alle soorten raambekleding namelijk de hoogst isolerende werking! Door de dubbele laag stof, ontstaat er als het ware een soort honinggraatstructuur. Deze structuur zorgt voor stilstaande lucht tussen beide lagen, wat de hoge isolerende waarde ten gevolge heeft. Met Duettes van Sunway heeft u ’s winters tot wel 46% minder warmteverlies bij het raam! Bovendien houdt het product ook de kou van buiten tegen, waardoor de ruimtes in uw huis veel minder snel afkoelen.

En Duettes in de zomer? Zeker in het zonnige Zeeland? Ook dan is dit type raambekleding een goede investering! De werking van het product is ’s zomers namelijk precies tegenovergesteld aan die in de winter. Duettes houden het zonlicht tegen, en daarmee ook zeker de warmte die u binnenkrijgt. De warmteopname kan met Duettes beperkt worden tot wel 76%! Zo houdt u uw huis ook ’s zomers lekker koel. Wel zo lekker!

Bedieningsmogelijkheden
En bent u op zoek naar elektrisch bedienbare raamdecoratie? Ook dat is mogelijk bij Duettes! Eenvoudig met afstandsbediening vanuit uw luie stoel, of zelfs via de app vanaf uw vakantiebestemming. Wij denken graag met u mee, voor een oplossing op maat!

Naast de gemotoriseerde uitvoering, zijn er ook verschillende mogelijkheden in handbediening. Zo zijn Duettes o.a. leverbaar in een FrameFit, Top-Down/Bottom-Up uitvoering en SmartCord bediening.

Ook voor moeilijke raamvormen kunnen Duettes een goede oplossing vormen.

Duettes in Zeeland: ontdek ze bij Van der Poel Home Textiel!

Als specialist op het gebied van raamdecoratie en binnen zonwering in Zeeland, helpen we u bij Van der Poel Home Textiel graag verder! U dan bent ook van harte welkom in onze showroom in Heinkenszand, waar onze vakmensen u graag adviseren over de mogelijkheden in uw interieur. Bovendien komen onze monteurs zelf bij u thuis inmeten en monteren, of dat nu dichtbij is, of wat verder weg. Een voordeel is dat onze winkel centraal gelegen is in Zeeland, en daardoor goed bereikbaar vanuit o.a. Goes, Middelburg, Vlissingen en Walcheren. Benieuwd geworden naar Duettes Shades? Aarzel dan zeker niet en bezoek onze winkel te Heinkenszand!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl