Designbed Slim

Designbed Slim

van Cadsand

Elegante Eenvoud en Innovatie

Ontdek een geheel nieuwe dimensie van luxe slaapcomfort met het Design Bed Slim van Van Cadsand. Dit exclusieve bed, met zijn super slanke design en zwevende uitstraling, biedt een unieke slaapervaring die u nergens anders vindt.

Het Design Bed Slim is meer dan zomaar een bed – het is een kunstwerk. Met zijn ultradunne rand van slechts 12 cm, creëert het bed de illusie dat het zweeft. Dit zorgt voor een minimalistisch en modern design dat een statement maakt in elke slaapkamer.

Productinformatie

Wat het Design Bed Slim echt uniek maakt, is het bespoke frame dat bij de elektrische versie alle motoren en scharnierpunten volledig onzichtbaar maakt. Dit innovatieve ontwerp combineert het comfort en de luxe van een elektrisch verstelbaar bed met de esthetiek van een strak, modern designbed. Het resultaat is een perfecte balans tussen functie en vorm.

Maar het Design Bed Slim gaat niet alleen over design en innovatie, het staat ook voor comfort en personalisatie. De mogelijkheid om te kiezen uit verschillende stoffen stelt u in staat om het bed af te stemmen op uw individuele stijl en slaapkamerdecor. Van subtiele kleuren tot gedurfde patronen, u kunt een esthetiek creëren die echt bij u past.

Het Design Bed Slim is ontworpen met een verjongde zijkant, wat bijdraagt aan de zwevende uitstraling en een gevoel van ruimtelijkheid in uw slaapkamer creëert. Met de geïntegreerde Linak motoren in de elektrische versie, kunt u uw bed eenvoudig aanpassen aan uw ideale slaap- of leespositie met slechts één druk op de knop.

Ervaar het unieke Design Bed Slim van Van Cadsand. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit opmerkelijke bed te ervaren. Design Bed Slim van Van Cadsand – waar innovatie en elegantie samenkomen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

  • Hoofdbord in hoogte aanpasbaar.
  • Ventilerende boxspring
  • Meer dan 1000 stoffen mogelijk.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op