Designbed Slim Carre

Designbed Slim Carre

van Cadsand

Verfijnde Elegantie en Luxe Comfort

Stap in de wereld van ongeëvenaarde stijl en comfort met het Design Bed Slim – Carré van Van Cadsand. Met zijn unieke, oversized hoofdbord en handgestikte vakjes biedt dit exclusieve bed een luxe slaapervaring die u nergens anders vindt.

Het Design Bed Slim – Carré is meer dan zomaar een bed – het is een pronkstuk. Het unieke, oversized hoofdbord met handgestikte vakjes voegt een subtiele textuur en diepte toe aan het bed. Deze verfijnde details dragen bij aan de luxe uitstraling en maken van het bed een opvallend middelpunt in elke slaapkamer.

Productinformatie

Net als zijn tegenhanger, het Design Bed Slim, heeft het Slim – Carré bed een ultradunne rand van slechts 12 cm, wat de illusie van zwevend bed creëert. Dit elegante design, gecombineerd met het innovatieve frame dat bij de elektrische versie alle motoren en scharnierpunten volledig verbergt, zorgt voor een perfecte harmonie tussen stijl en functie.

Maar het Design Bed Slim – Carré is niet alleen over design – het is ook een toonbeeld van comfort en personalisatie. Met keuze uit diverse stoffen kunt u het bed perfect aanpassen aan uw persoonlijke stijl en slaapkamerinterieur. Of u nu de voorkeur geeft aan neutrale tinten of een gewaagd patroon, u kunt een esthetiek creëren die echt bij u past.

Het Design Bed Slim – Carré is uitgerust met hoogwaardige Linak motoren in de elektrische versie, waardoor u uw bed eenvoudig kunt aanpassen aan uw ideale slaap- of leespositie met slechts één druk op de knop. De verjongde zijkant draagt verder bij aan de zwevende uitstraling en creëert een gevoel van ruimtelijkheid in uw slaapkamer.

Ervaar het unieke Design Bed Slim – Carré van Van Cadsand. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit bijzondere bed te ervaren. Design Bed Slim – Carré van Van Cadsand – waar innovatie, comfort en verfijnde elegantie samenkomen voor een unieke slaapervaring.

  • Hoofdbord in hoogte aanpasbaar.
  • Ventilerende boxspring
  • Meer dan 1000 stoffen mogelijk.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op