design-on-stock

Design on Stock

Design on Stock is een Nederlands meubelmerk. Alle Design on Stock meubelen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben. Daardoor hebben alle modellen een unieke vormgeving en tijdloze uitstraling. 

De gehele collectie wordt in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen de Design on Stock meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’.

 
Aikon lounge
Voeg hier je tooltip-tekst toe

Banken

aikon-lounge-modulaire-opstelling
Aikon Lounge
Bloq design on stock sfeerbeeld zeeland binnenuit3
Bloq
Cascade-sfeerbeeld-huiskamer-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Vilaz
Vilaz-sfeerbeeld-ruimte-design-on-stock-binnenuit-zeeland2
Vilaz

Fauteuils

Djenné-draaifauteuil in leer-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Djenné
limec-fauteuil-design-on-stock-binnenuit-zeeland4
Limec
Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Over Design on Stock

Design on Stock is uit liefde voor meubel design geboren. Het gehele team houdt van design en kwaliteit en om dat tot in perfectie uit te voeren. Daarom ontwerpen, ontwikkelt en maakt Design on Stock hoogwaardige designmeubels waarvan u lang en zorgeloos kunt genieten.

Made in Holland

Design on Stock is onderdeel van de Dutch Quality Group. Elk product wordt op bestelling geproduceerd en het productieproces wordt bewust in eigen beheer in Nederland gehouden, volgens de hier geldende normeringen. Door zo te werken, stimuleert Design on Stock niet alleen de lokale economie, maar houden ze ook hun voetafdruk zo klein mogelijk.

 

Daarom kiest u voor Design on Stock bij BinnenUit

De jonge, frisse collectie van Design on Stock maakt het een geliefd merk om mee te werken. De mogelijkheden zijn overzichtelijk, dat maakt keuzes maken gemakkelijker en u weet zeker dat u een juiste keus maakt met een gericht, persoonlijk advies door één van onze adviseurs.

Contact

0113-561482