Dedon – Mbrace

MBrace

Dedon

De MBrace-collectie is geliefd om het moderne materiaal. De combinatie van teak, geweven vezels en een optioneel gegoten aluminium basis, dat maakt de MBrace de bekroonde collectie van Sebastian Herkner. Zoals de naam doet vermoeden wordt u omarmd door comfort.

Productinformatie

De MBrace-collectie is geliefd om het moderne materiaal. De combinatie van teak, geweven vezels en een optioneel gegoten aluminium basis, dat maakt de MBrace de bekroonde collectie van Sebastian Herkner. Zoals de naam doet vermoeden wordt u omarmd door comfort. Sebastian Herkner wilde de traditionele techniek van het weven gebruiken, om een sterk ontwerp te creëren dat op een gebaar leek – het gebaar om iemand te omhelzen. Bovendien was het maken van tuinmeubilair dat zelfs buiten het seizoen comfortabel zou zijn, zonder de kussens, een uitdaging voor de designer.

In samenwerking met de wereldberoemde colorist Giulio Ridolfo hebben Herkner en DEDON unieke kleurstellingen voor de collectie ontwikkeld; Pepper, sea salt, seville, baltic, arabica en chestnut. Alle stoelen zijn voorzien van optionele kussensets en brede rugleuningen die gebruikers omhullen met behaaglijk comfort. MBrace eettafels zijn gemaakt van massief premium teakhout en worden gekenmerkt door hun surfplankachtige vorm en smalle breedte die saamhorigheid bevordert.

Arabica

Baltic

Chestnut

Pepper

Sea Salt

Seville

Afmetingen:

Club chair: 83 x 86 x 74 cm

Wing chair: 107 x 89 x 97 cm

Rocking chair: 107 x 89 x 97 cm

Lounge chair: 107 x 84 x 78 cm

Arm chair: 62,5 x 60,5 x 80 cm

Daybed: 106 x 159 x 80 cm

Footstool: 61 x 45 x 39 cm

Coffee table: ø70 x h34,5 cm

Dining table: 200 x 90 x 75 cm
                       270 x 90 x 75 cm

Side table: ø50 x h45,5 cm
                   ø35 x h50,5 cm

 

Sebastian Herkner

Over Dedon

Sinds de oprichting in 1990 is Dedon de eerste om synthetische vezels te weven tot luxe buitenontwerpen. De eerste die een absolute premium op kwaliteit plaatst, de eerste die een echt wereldwijd merk werd en de norm legde voor geweven tuinmeubilair.
Dedon maakt hoogwaardig geweven meubilair met behulp van een verfijnde synthetische vezel. Deze is weerbestendig en esthetisch verfijnd. Deze techniek zorgde jaren geleden voor een revolutie in de buitenmarkt.
Dedon noemt zichzelf de uitvinder van buitenwoonkamers, ingericht met dezelfde aandacht voor uiterlijk en luxueus comfort als die in het huis. Door nauwe samenwerking met enkele van ’s werelds toonaangevende ontwerpers, van bekende namen tot opkomende talenten heeft dedon sinds het begin de lat hoger gelegd voor ontwerp en innovatie in tuinmeubilair.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens