Dedon – MBARQ

MBARQ

Dedon

De MBARQ collectie is een creatie van de getalenteerde ontwerper Sebastian Herkner. Met zijn ruime rugleuningen en diepe zitting biedt MBARQ een omhullend gevoel van privacy en beschermend comfort. De inspiratie voor deze collectie is afgeleid van de traditionele vormen van de binnennis, waardoor de MBARQ niet alleen functioneel is maar ook een eerbetoon brengt aan tijdloze ontwerpelementen. 

Productinformatie

MBARQ biedt een modulaire benadering om open ruimtes te structureren. Of u nu een werkplek wilt creëren, wilt ontspannen of in gesprek wilt gaan, de veelzijdigheid van de collectie maakt het mogelijk om verschillende gebieden te definiëren en aan te passen aan uw behoeften.
MBARQ omvat een uitgebreide collectie van bankmodules, dagbedmodules en een voetenbank, waardoor u de vrijheid hebt om uw ideale zitopstelling te creëren. Of het nu gaat om ontspannen na een lange dag, gezellig kletsen met vrienden, of u te concentreren op een taak, MBARQ past zich aan uw behoeften aan.

Kenmerkend voor de MBARQ-collectie zijn de diepe kussens en de keuze uit organisch gevormde ruggen in verschillende hoogtes. Hiermee wordt niet alleen ongeëvenaard comfort geboden, maar ook een visueel aantrekkelijk design dat de buitenomgeving verrijkt.
Het gebruik van semi-transparant, triaxial weave van DEDON-vezel creëert een uniek mand effect. Dit weefsel omhult zowel de kussens als de gebruikers, waardoor een gevoel van geborgenheid ontstaat en een harmonie met de omgeving wordt gecreëerd.

Sebastian Herkner en de gerenommeerde kleurspecialist Giulio Ridolfo hebben met drie verschillende kleuren vezels een textielbenadering van het weefsel gecreëerd. Het resultaat is een levendige en verfijnde kleurenwereld die de esthetiek van MBARQ versterkt en elke buitenruimte transformeert.
Het gepoedercoat aluminium frame, verkrijgbaar in Terracotta, Nori of Lipari, maakt MBARQ niet alleen licht en sterk, maar ook extreem weerbestendig. Een combinatie van duurzaamheid en stijl die bestand is tegen de elementen en blijft schitteren, ongeacht de weersomstandigheden.

De opvallende organische vormen, het levendige kleurenspel en het semi-transparante weefsel van MBARQ geven elke omgeving een poëtisch tintje en nodigen gebruikers uit om een ​​reis van de verbeelding te ondernemen.  

Baltic

Chestnut

Pepper

Afmetingen:

3-Seater: 197 x 101 x 43/ 85 cm

3-Seater high back: 197 x 102 x 43/ 104 cm

L/R corner module: 187 x 101 x 43/ 85 cm

L/R module: 187 x 101 x 43/85 cm

Center module: 173 x 101 x 43/ 85 cm

Daybed L/R : 187 x 98 x 43/ 85 cm

Footstool: 90 x 90 x 43 cm

Sebastian Herkner

Over Dedon

Sinds de oprichting in 1990 is Dedon de eerste om synthetische vezels te weven tot luxe buitenontwerpen. De eerste die een absolute premium op kwaliteit plaatst, de eerste die een echt wereldwijd merk werd en de norm legde voor geweven tuinmeubilair.
Dedon maakt hoogwaardig geweven meubilair met behulp van een verfijnde synthetische vezel. Deze is weerbestendig en esthetisch verfijnd. Deze techniek zorgde jaren geleden voor een revolutie in de buitenmarkt.
Dedon noemt zichzelf de uitvinder van buitenwoonkamers, ingericht met dezelfde aandacht voor uiterlijk en luxueus comfort als die in het huis. Door nauwe samenwerking met enkele van ’s werelds toonaangevende ontwerpers, van bekende namen tot opkomende talenten heeft dedon sinds het begin de lat hoger gelegd voor ontwerp en innovatie in tuinmeubilair.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens