Dedon – Kida

Kida

Dedon

De Kida collectie, bestaande uit een hangende lounge chair en dining chair, is prachtig om naar te kijken en zit comfortabel. De hangende lounge chair is de eerste collectie die per meubelstuk is gewikkeld in plaats van geweven in 834 meter Fiber Touch, wat rondom een aluminium frame is gewikkeld, waardoor de lounge chair uiterst stevig is. Sinds begin van 2024 is de dining chair aan deze prachtige collectie toegevoegd.  Voor het rope is de mogelijkheid uit drie kleurtinten: glow touch, ease touch of dusk touch. 

Productinformatie

De Kida collectie, bestaande uit een hangende lounge chair en dining chair, is prachtig om naar te kijken en zit comfortabel. De hangende lounge chair is de eerste collectie die per meubelstuk is gewikkeld in plaats van geweven in 834 meter Fiber Touch, wat rondom een aluminium frame is gewikkeld, waardoor de lounge chair uiterst stevig is. Sinds begin van 2024 is de dining chair aan deze prachtige collectie toegevoegd. Voor het rope is de mogelijkheid uit drie kleurtinten: glow touch, ease touch of dusk touch. Eerstgenoemde is meerkleurig, waardoor de stoel een speels karakter krijgt. De laatste twee hebben een neutrale kleurstelling die de aandacht vestigt op de vorm van de stoel. De Kida heeft een wiegachtige organische vorm die open, luchtig, licht en uitnodigend is en in combinatie met het comfortabele kussen dat het hele zitgedeelte bedekt is het plaatje compleet. De organische vorm wordt gekenmerkt door vele open ruimtes, waardoor je tijdens het schommelen geniet van de zachte zomerse bries. Niet voor niets omschrijft designer Stephen Burks het comfort met de woorden ‘Zo vrij als de wind’. De Kida is verkrijgbaar met of zonder steunframe.

Bij het bedenken van KIDA probeerde Burks de hangstoel opnieuw uit te vinden. Geïnspireerd door zijn nauwe samenwerking met DEDON’s meesterwevers in de Filippijnen, ontwikkelde hij een ontwerp dat er minder gesloten uitziet en aanvoelt. “ De magie van in de fabriek zijn en iedereen uitdagen om onbekende manieren te vinden om dingen te doen die een fris en uniek DEDON-gevoel aan de collectie geven, is altijd mijn missie. ‘ zegt Stephen Burks. 

Glow Touch

Ease Touch

Dusk Touch

Afmetingen:

Hanging lounge chair: 100 x 105 x 119 cm

Hanging lounge chair with base: 131 x 127 x 195 cm

Dining chair: 65 x 63 x 42/ 82 cm

Stephen Burks

Over Dedon

Sinds de oprichting in 1990 is Dedon de eerste om synthetische vezels te weven tot luxe buitenontwerpen. De eerste die een absolute premium op kwaliteit plaatst, de eerste die een echt wereldwijd merk werd en de norm legde voor geweven tuinmeubilair.
Dedon maakt hoogwaardig geweven meubilair met behulp van een verfijnde synthetische vezel. Deze is weerbestendig en esthetisch verfijnd. Deze techniek zorgde jaren geleden voor een revolutie in de buitenmarkt.
Dedon noemt zichzelf de uitvinder van buitenwoonkamers, ingericht met dezelfde aandacht voor uiterlijk en luxueus comfort als die in het huis. Door nauwe samenwerking met enkele van ’s werelds toonaangevende ontwerpers, van bekende namen tot opkomende talenten heeft dedon sinds het begin de lat hoger gelegd voor ontwerp en innovatie in tuinmeubilair.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens