Dedon – Bellmonde

Bellmonde

Dedon

De Bellmonde collectie is een eenvoudig, elegant en eigentijds design. Ontworpen door Henrik Pedersen. Een dining table ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd. In combinatie met de armchair of iedere andere stoel van Dedon geeft de tuin, terras of balkon een eenvoudige elegantie.

Productinformatie

De Bellmonde collectie is een eenvoudig, elegant en eigentijds design. Ontworpen door Hendrik Pedersen. Een dining table ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd. In combinatie met de armchair of iedere andere stoel van Dedon geeft de tuin, terras of balkon een eenvoudige elegantie.

De dining table is een combinatie van een ontspannen houding met een zekere formele elegantie. Dat doel wordt moeiteloos uitgedrukt – van de ergonomie van de eettafel tot de grootte-opties tot de zacht organische vorm.

De Bellmonde dining table combineert veelzijdigheid met karakter. De tafel heeft gebogen randen en slanke contouren die passen bij elke DEDON chair. Het is verkrijgbaar in vier maten voor grotere bijeenkomsten of meer intieme diners. De speelse weving met groene en oker accenten van de arm- en loungechair past perfect in de natuur en is dus ideaal om een zen sfeer te creëren.

Frame

Pine

Lipari

Mineral Grey

Ebony

Black Pepper

Afmetingen:

Dining armchair: 65 x 63 x 69 cm

Lounge chair: 81 x 82 x 73 cm

Dining tables: 95 x 95 x 76 cm
                         170 x 95 x 76 cm
                         220 x 95 x 76 cm
                         280 x 95 x 76 cm

Hendrik Pedersen

Over Dedon

Sinds de oprichting in 1990 is Dedon de eerste om synthetische vezels te weven tot luxe buitenontwerpen. De eerste die een absolute premium op kwaliteit plaatst, de eerste die een echt wereldwijd merk werd en de norm legde voor geweven tuinmeubilair.
Dedon maakt hoogwaardig geweven meubilair met behulp van een verfijnde synthetische vezel. Deze is weerbestendig en esthetisch verfijnd. Deze techniek zorgde jaren geleden voor een revolutie in de buitenmarkt.
Dedon noemt zichzelf de uitvinder van buitenwoonkamers, ingericht met dezelfde aandacht voor uiterlijk en luxueus comfort als die in het huis. Door nauwe samenwerking met enkele van ’s werelds toonaangevende ontwerpers, van bekende namen tot opkomende talenten heeft dedon sinds het begin de lat hoger gelegd voor ontwerp en innovatie in tuinmeubilair.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens