De Toekomst

De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven we toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

Twice 148
Voeg hier je tooltip-tekst toe
Riva1004-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland3
Riva1004
Twice072-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice072
Twice082-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland-nieuw
Twice082
Twice103-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland3
Twice103
Twice135-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice135
Twice143-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland3
Twice143
Twice148-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice148
Twice191-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland3
Twice191
Twice218-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland3
Twice218

Over De Toekomst

Waarom adviseren wij De Toekomst?

Bij De Toekomst staan comfort, functionaliteit en innovatie hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom is meubelfabriek De Toekomst voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen.

Door de diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kun je nagenoeg je “eigen” persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

Daarom kiest u voor De Toekomst bij Binnenuit

De Toekomst werkt samen met een aantal ontwerpers die nauw samenwerken met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.

Contact

0113-561482