de-munk-carpets

De Munk carpets

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie. 

Bergamo-06-demunk-binnenuit-zeeland
Bergamo
Como-demunk-binnenuit-zeeland
Como

CS Rugs

firenze-04-demunk-binnenuit-zeeland
Firenze
Talence 01-demunk-binnenuit-zeeland
Talence
duetto 01-demunk-binnenuit-zeeland
Duetto
nestore 03-demunk-binnenuit-zeeland
Nestore

Over de Munk Carpets

Waarom adviseren wij de Munk Carpets?
Een mooie zithoek is niet compleet zonder een bijpassend karpet. Mooie meubelen komen veel mooier tot hun recht als ze gecombineerd worden met een bijpassend vloerkleed. Met een vloerkleed van De Munk Carpets haalt u een uniek verhaal in huis.

Daarom kiest u voor de Munk carpets bij BinnenUit
De Munk Carpets importeert handgeknoopte, – getufte en – geweven tapijten uit India, Marokko, Nepal, Pakistan en Portugal. Elk land is anders en elk land heeft zijn eigen unieke stijl. De werknemers van De Munk werken rechtstreeks samen met producenten die ze jaarlijks meerdere keren bezoeken. De warme en persoonlijke band die op deze manier in al die jaren met hen is opgebouwd, zorgt ervoor dat ze samen de mooiste tapijten kunnen ontwikkelen.

De adviseurs van De Jonge Hoek van Dijke adviseren u met veel passie en expertise. Zo vindt u bij ons, uw perfecte karpet, toegepast op al uw woonwensen. 

Contact

0113-561482