cs-rugs

CS Rugs

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie. 

Configureer uw eigen karpet
New York 614027-cosmopolitan-carpetsign-binnenuit-zeeland
Cosmopolitan
Sauvage-38102-carpetsign-binnenuit-zeeland
Sauvage

CS Rugs

Cameleon-330050-carpetsign-binnenuit-zeeland
Caméléon

CS Rugs

Tweet-550140-carpetsign-binnenuit-heinkenszand
Tweet

CS Rugs

banner-csrugs-binnenuit-zeeland
Byzance

CS Rugs

Over Cs Rugs

Waarom adviseren wij Cs Rugs?
Een mooie zithoek is niet compleet zonder passend karpet. Mooie design meubelen komen nog mooier tot hun recht als ze gecombineerd worden met een zorgvuldig gekozen vloerkleed. Een vloerkleed heeft best wat te verduren, daarom adviseren we goed te letten op de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van uw karpet. Cs Rugs CS rugs is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van luxe custom vloerkleden in diverse poolhoogtes, materiaal- en kleurcombinaties. De custom rugs zijn een stijlvolle verrijking voor elke woonkamer. Maar ook voor kantoren, hotels en winkels vormen de custom vloerkleden van CS rugs een bijzonder statement.

Daarom kiest u voor Cs Rugs bij BinnenUit
Dankzij de hoogwaardige materialen zijn de custom made vloerkleden ongeëvenaard als het gaat om stijl, luxe en comfort. Onze adviseurs adviseren met passie en expertise een persoonlijk en passend ontwerp toegepast op uw woonwensen. Vooraf vragen we desgewenst kleurstalen aan die prachtig zijn afgestemd op uw interieur.

Contact

0113-561482