Comfort bedden

Comfort bedden

Mooie en functionele bedden

Wij hebben diverse uitschuifledikanten en boxsprings in onze showroom staan die in elke vorm en kleur gemaakt kunnen worden. Ook kunnen deze bedden allemaal met een hoog laag systeem uitgevoerd worden voor een makkelijke in- en uitstap. Daarnaast zijn de hoog laag systemen certificeert en kunnen daardoor ook in een zorgsituatie worden ingezet.

Deze hoog laag systemen kunnen uitgevoerd worden onder een boxspring maar ook in een ledikanten. Daarnaast heeft de ledikant combinatie de mogelijkheid om het gehele bed mee om hoog te liften waardoor het gehele bed verrijdbaar is. 

Van Cadsand Slaapcomfort is de specialist in Zeeland voor comfort bedden met hoog laag functie. Wij kunnen voor een comfortabel systeem samen stellen dat en mooi is en fucntioneel. 

In combinatie met onze unieke aanpasbare matrassen zijn al deze bedden toekomstbestendig. En kan het systeem in de toekomst aangepast worden in comfort maar ook met een papagaai of uitvalrek. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op of komt langs in onze winkel om de modellen te bekijken.

Bedden met een uitschuifsysteem

Bij van Cadsand kunnen bijna alle ledikanten en boxsprings uitgevoerd worden met een uitschuifsysteem.

Met zo een systeem worden de bedden uitgevoerd met onzichtbare wielen en een koppelsysteem om de bedden aan elkaar vast te zetten.

Het voordeel van zo een uitschuifsysteem is dat u makkelijk de bedden kan opmaken en dat er veel makkelijk gestofzuigd kan worden tussen en onder de bedden.

Er kan zelfs een combinatie gemaakt worden tussen een uitschuifsysteem met een elektrische bodem en een hoog laag systeem.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bedden met een hoog laag systeem

Een hoog laag systeem lift het bed omhoog. Dit kan alleen de bodem en matras zijn maar van Cadsand heeft ook systemen waar het gehele bed omhoog kan om bijvoorbeeld het bed makkelijk te verrijden.

Bijna alle boxsprings en ledikanten kunnen uitgevoerd worden voor- en achter af met een hooglaag systeem.

Zo kunt u met onze slaapsystemen ook kiezen om niet gelijk een zorgsysteem te nemen maar dit bijvoorbeeld pas naar een paar jaar pas te nemen. Zo zit u niet gelijk aan kosten van maar heeft u wel de mogelijkheid om dit in de toekomst te doen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact

0113-405017