Chopal matras Kreamat

Chopal

Kreamat

Ervaar klassieke luxe en optimale ondersteuning met de Chopal-matras van Kreamat. Deze matras is voorzien van een thermisch gehard pocketveren interieur van Zweedse kwaliteit, wat garant staat voor blijvende flexibiliteit en veerkracht.

De natuurlatex comfortlaag boven en onder de zeven comfortzones in de kern biedt duurzame ondersteuning en de open ventilatiekanalen zorgen voor optimale ventilatie. De Chopal-matras van Kreamat is leverbaar in soft, medium, firm en extra firm.

Productinformatie

De Chopal-matras is bedekt met een luxe velours stof die de ondersteunende werking van het interieur versterkt. Deze stof is verrijkt met de meest hoogwaardige wolsoorten zoals Merino- en Plainair wol. De elastische eigenschap van het natuurlijk krullend haar van de nieuwe Plain-air wolsoort verhoogt het totale ligcomfort van deze echte klassieker.

De Kreamat Chopal is niet alleen als matras verkrijgbaar, maar ook als oplegmatras. In dit geval bestaat het interieur enkel uit een natuurlatex vulling, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning.

Meer info op www.kreamat.be

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op