Bromic – SmartHeat Electric

Platinum

Bromic

Bromic Platinum Electric Serie II heater is een door professionals ontworpen heater en wordt geassembleerd in Australië. 
Door het verfijnde design en de hoge kwaliteit keramisch glas waarmee de voorzijde van de Platinum heater is afgedekt, kunt u rekenen op een verwarmd oppervlak van 6 of 10 vierkante meter. 

Productinformatie

Door het verfijnde design en de hoge kwaliteit keramisch glas waarmee de voorzijde van de Platinum heater is afgedekt, kunt u rekenen op een verwarmd oppervlak van 6 of 10 vierkante meter. 

Het doordachte en unieke flinterdunne ontwerp van de Bromic Platinum Electric terrasheater geeft hem een prachtige look and feel. 

Door de toepassing van getint keramisch glas krijgt dit toestel van ons de classificatie “High end” en met zijn subtiele esthetische uitstraling, is de Platinum uitermate geschikt voor Horeca of thuisgebruik.

Optioneel is de Platinum uit te breiden met een afstandsbediening waardoor hij draadloos aangestuurd kan worden.
Standaard is de Platinum voorzien van een snoer en is niet dimbaar. Met de optionele dimmer schakelaar is de Platinum terrasverwarmer eenvoudig dimbaar te maken 

Deze topper is een fantastische infrarood terrasverwarmer welke wij met volle overtuiging iedereen aan zullen raden die een degelijke en kwalitatief hoogwaardige straler zoeken. 

Met een vermogen van 2300 of 3400 Watt en zijn unieke design en eigenschappen behoort deze terrasstraler tot de absolute top.
Door de geringe warmteontwikkeling is deze infrarood straler bij uitstek geschikt om te monteren onder kunststof plafonds, zonneschermen of kunststof dakplaten. 

Over Bromic

Bromic Heating is het enige bedrijf dat gas-, elektrische en draagbare verwarmingsproducten voor buiten ontwerpt, ontwikkelt en produceert.

Maar dat is nog niet alles! Door voortdurend te investeren in onze gepatenteerde Smart-Heat™-technologie, hebben de ingenieurs van Bromic-stralingsverwarmingsoplossingen ontwikkeld die zowel superieure verwarmingsprestaties als geavanceerde ontwerpen bieden – iets waar anderen simpelweg niet aan kunnen tippen.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens