Boxspring Argos Kreamat

Boxspring Argos

Kreamat

Geniet van een unieke slaapervaring met de Argos boxspring van Kreamat, nu beschikbaar bij Cadsand Slaapcomfort. De Argos tilt uw slaapcomfort naar een hoger niveau met zijn minimalistische, maar oversized design, perfect voor liefhebbers van een frisse en tijdloze stijl.

De Argos boxspring onderscheidt zich door zijn lage, minimalistische vorm die niet ten koste gaat van de kwaliteit of het comfort. Integendeel, de boxspring is hoog in kwaliteit en maximaal in comfort, met een gestoffeerd hoofdeinde dat harmonieus samenkomt met de eveneens gestoffeerde, vrijliggende boxspring.

Productinformatie

Het bed wordt perfect gecomplementeerd door eikenfineer nachtkastjes, met of zonder deurtje, die naadloos opgaan in het natuurlijke design van de boxspring. De frames van het bed en de kastjes zijn gemaakt van zwart gepoedercoat metaal, wat een homogene draagstructuur biedt.

Kies voor de Argos boxspring van Kreamat en ervaar hoe een minimalistisch design, gecombineerd met premium comfort, uw slaapbeleving naar een hoger niveau tilt.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op