Boxspring Trafalgar

Boxspring Trafalgar

van Cadsand

Ultieme Hotelchic Ervaring

Als u ernaar streeft om de luxe en het comfort van een vijfsterrenhotel in uw eigen slaapkamer te brengen, dan is de Boxspring Trafalgar van Van Cadsand uw ultieme keuze. Deze indrukwekkende boxspring, uitgevoerd met een majestueus hoofdbord en modernste functies, is de hoogtepunt van de hotelchic stijl.

De Boxspring Trafalgar trekt meteen de aandacht met zijn grandioze hoofdbord dat een hoogte van 200cm bereikt en zich uitstrekt over een breedte van 300cm. Dit niet alleen een visuele eyecatcher, maar ook een stijlvolle toevoeging die de rijke, luxueuze sfeer van het bed versterkt.

Productinformatie

De kenmerken van Boxspring Trafalgar gaan verder dan zijn opvallende uiterlijk. Om de ultieme hotelchic ervaring te voltooien, is het bed uitgerust met een geïntegreerde geluidsinstallatie, stopcontacten en een telefoonlader. Deze voorzieningen zorgen voor gemak en comfort, waardoor uw slaapkamer verandert in een privé luxe suite.

Daarnaast beschikt de Boxspring Trafalgar over innovatieve soft-close lades, die een praktische oplossing bieden voor extra opbergruimte. Deze naadloos geïntegreerde lades bieden u de mogelijkheid om uw slaapkamerruimte optimaal te benutten, zonder in te boeten op stijl of comfort.

Net als bij al onze modellen kunt u kiezen uit een breed scala aan stoffen om de Boxspring Trafalgar aan te passen aan uw persoonlijke stijl en interieur. Of u nu houdt van een ingetogen tint of een gedurfd patroon, u kunt de esthetiek van uw boxspring geheel naar uw hand zetten.

Ervaar de Boxspring Trafalgar van Van Cadsand en transformeer uw slaapkamer in een luxueuze hotelchic-ruimte. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit buitengewone bed te ontdekken.

Boxspring Trafalgar van Van Cadsand – waar luxe, comfort en praktische functionaliteit samenkomen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op