Boxspring Tatooine

Boxspring Tatooine

Tulip

Ervaar een Hemels Slaapcomfort met Van Cadsand
 

Hebt u altijd al gedroomd van een slaapervaring die zowel comfortabel als stijlvol is? Maak kennis met de Boxspring Tatooine van het merk Tulip, een bed dat ongeëvenaard comfort combineert met de verfijnde uitstraling van een designmeubel. Deze boxspring is uniek in zijn soort, beschikbaar in meer dan 80 verschillende stoffen en met meer dan 15 verschillende pootjes om uit te kiezen. Met zo’n breed scala aan opties kunt u de Boxspring Tatooine volledig aanpassen aan uw eigen smaak en slaapkamerinrichting. 

Productinformatie

Het hart van de Boxspring Tatooine ligt in de veelzijdigheid. De basis kan bekleed worden met een stof naar keuze, variërend van rustiek linnen tot luxe velours. De variëteit in stoffen betekent dat er altijd een stijl is die bij u past, ongeacht uw interieurontwerp. De diverse pootjes variëren in stijl en kleur, waardoor u nog meer vrijheid hebt om de boxspring te personaliseren.

 

Daarnaast biedt Tulip  een assortiment aan verschillende toppers voor de Boxspring Tatooine. Of u nu de voorkeur geeft aan een zacht, medium of hard slaapoppervlak, er is altijd een topper die perfect voldoet aan uw individuele behoeften. Deze toppers verbeteren niet alleen het comfort van uw boxspring, maar verlengen ook de levensduur van uw matras, waardoor u langdurig kunt genieten van uw ideale slaapervaring.

Als u op zoek bent naar een boxspring die de perfecte combinatie biedt van stijl, comfort en personalisatie, dan is de Boxspring Tatooine van Tulip de perfecte keuze. Ervaar het verschil van een kwalitatief hoogwaardig bed dat ontworpen is met uw comfort in gedachten. Slaap beter, word energieker wakker en begin elke dag opnieuw met de Boxspring Tatooine.

U heeft al een complete boxspring van € 2547,-

Kom langs in onze winkel om de Boxspring Tatooine zelf te ervaren. Wij helpen u graag om uw ideale slaapervaring te realiseren.

 

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op