Boxspring Sparta Kreamat

Boxspring Sparta

Kreamat

Ontdek de Sparta boxspring van Kreamat bij Cadsand Slaapcomfort, het toppunt van gepersonaliseerd slaapcomfort. Deze slanke boxspring tilt uw slaapervaring naar een nieuw niveau met zijn unieke en gepatenteerde schouderzone, ontworpen om een uitgebalanceerde slaaphouding te bieden. Geniet van een meer ontspannen en gezonde nachtrust, dankzij deze innovatieve benadering van slaapcomfort, die uniek is in de wereld van boxsprings.

Als u niet alleen streeft naar het beste ligcomfort, maar ook naar het beste zitcomfort, kies dan voor de elektrisch verstelbare variant van de Sparta boxspring. Deze optie biedt de mogelijkheid om gemakkelijk van houding te veranderen, wat ideaal is voor het lezen, tv-kijken of simpelweg ontspannen in bed.

Productinformatie

De Sparta boxspring is uitgerust met kwalitatieve lage extended pocketveren, die zorgen voor extra stevigheid en ondersteuning. Het zacht gestoffeerde lage hoofdeinde, verkrijgbaar in verschillende breedtes, kan zowel tegen de wand als vrijstaand worden gemonteerd, voor flexibiliteit in uw slaapkamerinrichting.

De functionele open kasten of hangkasten die achter de hoofdeinden kunnen worden aangebracht, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren houtfineer. Deze bieden niet alleen extra opbergruimte, maar voegen ook een stijlvol element toe aan uw slaapkamer.

Kies voor de Sparta boxspring van Kreamat, en transformeer uw slaapervaring naar nieuwe hoogtes van comfort en stijl.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op