Boxspring Royal

Boxspring Royal

van Cadsand

Koninklijk Slapen met Van Cadsand

Welkom in de wereld van luxe en comfort met de Boxspring Royal van Van Cadsand. Deze prachtige boxspring, met zijn opvallende zijstukken, biedt niet alleen een verhoogd niveau van comfort, maar zorgt ook voor een indrukwekkende aanwezigheid in elke slaapkamer.

De Boxspring Royal onderscheidt zich door zijn bijzondere ontwerp. De twee opvallende zijstukken geven de boxspring een robuuste en luxueuze uitstraling. Dit unieke ontwerp maakt de Boxspring Royal niet alleen een comfortabel bed, maar ook een statement piece in uw slaapkamer.

Productinformatie

Maar de Boxspring Royal is meer dan alleen een stijlvol bed. Het is ook een toonbeeld van comfort en personalisatie. Met keuze uit een breed scala aan stoffen, kunt u de boxspring aanpassen aan uw smaak en interieur. Of u nu een voorkeur heeft voor subtiele tinten of een gedurfd patroon, er is een stijl die perfect bij uw persoonlijke esthetiek past.

Het comfort van de Boxspring Royal wordt verder verhoogd door de doordachte constructie. Het bed is ontworpen met een soepele schouderzone die de juiste ondersteuning biedt aan uw lichaam. Voor een nog luxueuzere ervaring kunt u kiezen voor de elektrische versie, uitgerust met hoogwaardige Linak motoren. Met de geheugenfunctie van deze motoren kunt u eenvoudig uw favoriete instellingen opslaan en met een enkele druk op de knop uw ideale slaap- of leespositie vinden.

Ervaar de luxe van de Boxspring Royal van Van Cadsand. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit prachtige bed te bekijken. Met de Boxspring Royal kunt u elke nacht slapen in luxe en stijl.

Boxspring Royal van Van Cadsand – waar stijl en comfort hand in hand gaan voor een vorstelijke slaapervaring.

  • Hoofdbord in hoogte aanpasbaar.
  • Ventilerende boxspring
  • Meer dan 1000 stoffen mogelijk.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op