Boxspring Original

Boxspring Original

van Cadsand

Tijdloos Comfort

Bij Van Cadsand geloven we in het bieden van comfortabele slaapoplossingen zonder concessies te doen aan stijl. Ontdek onze Boxspring Original, een perfecte mix van traditionele elegantie en hedendaagse stijl, uitgevoerd met een unieke feature: een grote hoes die de boxspring het uiterlijk van een naadloos geheel geeft.

Het meest opvallende kenmerk van de Boxspring Original is de optie om het bed uit te voeren met één grote hoes. Dit unieke designelement creëert de illusie van een naadloze eenheid, wat bijdraagt aan een strakke, minimalistische uitstraling. Het draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar zorgt ook voor gemak bij het onderhoud van uw boxspring.

Productinformatie

De Boxspring Original biedt een veelzijdig palet aan personalisatie-opties. Met een ruime keuze uit diverse stoffen kunt u de boxspring volledig afstemmen op uw persoonlijke stijl en slaapkamerinterieur. Of u nu de voorkeur geeft aan een subtiele tint of een gewaagd patroon, u kunt een stijl kiezen die naadloos aansluit op uw esthetiek.

Op het gebied van comfort, stelt de Boxspring Original zeker niet teleur. Het bed is zorgvuldig ontworpen met een soepele schouderzone voor optimale lichaamsondersteuning. Voor diegenen die een extra vleugje luxe zoeken, is er de elektrische versie met de hoogwaardige Linak motoren. Met hun geheugenfunctie, kunt u eenvoudig uw favoriete instellingen opslaan en uw ideale slaap- of leespositie vinden met slechts een druk op de knop.

Ervaar het comfort van de Boxspring Original van Van Cadsand. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit iconische bed zelf te ontdekken. Met de Boxspring Original kunt u genieten van een tijdloze slaapervaring.

Boxspring Original van Van Cadsand – waar comfort, stijl en innovatie samenkomen.

  • Hoofdbord in hoogte aanpasbaar.
  • Ventilerende boxspring
  • Meer dan 1000 stoffen mogelijk.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op