Boxspring Molto Kreamat

Boxspring Molto

Kreamat

Bij Cadsand Slaapcomfort presenteren we met trots de Molto boxspring van Kreamat, een prachtig slanke boxspring die perfect is voor standalone-gebruik. Het strakke ontwerp en de prachtige afwerking, inclusief slim verborgen motoren, maken de Molto tot een ware aanvulling op elke slaapkamer.

Het unieke aan de Molto boxspring is de gepatenteerde schoudertechniek van Kreamat. Wanneer u op uw Molto-bed ligt, merkt u misschien niet meteen de visuele verschillen, maar voelt u wel het unieke comfort. Uw schouders, het breedste deel van uw lichaam, zakken dieper in het bed, wat zorgt voor een optimale ondersteuning van uw ruggenwervel en het behoud van zijn natuurlijke vorm.

Productinformatie

Dankzij deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet u van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Deze unieke benadering van slaapcomfort is wederom een doorbraak in de wereld van boxsprings, dankzij de gepatenteerde Kreamat schouderzone.

Als u naast het beste ligcomfort ook het beste zitcomfort nastreeft, overweeg dan de elektrisch verstelbare variant van de Molto boxspring. Uitgerust met kwalitatieve lage extended pocketveren, biedt de Molto een slaapervaring als geen ander.

Kies voor de Molto boxspring van Kreamat, en ervaar een nieuw niveau van slaapcomfort en stijl.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op