Boxspring Lyfos Kreamat

Boxspring Lyfos

Kreamat

Ervaar een nieuwe dimensie van slapen met de Lyfos boxspring van Kreamat, nu verkrijgbaar bij Cadsand Slaapcomfort. De Lyfos biedt geborgenheid en steun, gehuld in een sensuele schelp van comfort en functionaliteit.

Het unieke, intieme design van het hoofdeinde leunt lichtjes naar achter, waardoor rechtop zitten in uw Lyfos-bed een waar genot is. Het bed wordt omarmd door twee nachtkastjes in naturel eikenfineer, die perfect passen bij het geheel en een natuurlijk en organisch gevoel toevoegen aan het design van de boxspring. Uitgerust met twee lades, bieden de nachtkastjes voldoende opslagruimte voor uw persoonlijke items.

Productinformatie

Bovendien kunt u met de Lyfos een-, twee- of driezit uw slaapkamer in een handomdraai transformeren naar een luxe hotelkamer. Dit alles in hetzelfde design als het Lyfos-bed en met extra kussens voor nog meer comfort. Hierdoor wordt slapen in een Lyfos bed meer dan een noodzaak, het wordt een belevenis.

Kies voor de Lyfos boxspring van Kreamat en ervaar een nieuwe manier van slapen, waarbij comfort en functionaliteit hand in hand gaan met stijlvol design.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op