Boxspring Infini Nill Spring

Boxspring Infini

Nill Spring

Een nachtrust op de Infini-boxspring van Nill Spring voelt aan als het ervaren van de eindeloze rust van een kalme zee, alsof je zachtjes in slaap wordt gewiegd door de gestage beweging van uitgestrekte golven. Nill Spring vond de inspiratie voor dit model in twee elementen van de natuur: de oneindige schoonheid van water en de duurzame kracht van hout.

Het kenmerkende element van de Infini is zijn unieke, harmonieus golvende structuur die de boxspring omringt en die het bed zijn onderscheidende vorm geeft. Deze golfachtige textuur weerspiegelt niet alleen de beweging van zacht kabbelend water maar voegt ook een artistiek detail toe dat liefhebbers van uniek design zal aantrekken.

Productinformatie

Net zo oneindig als de vormgeving van het bed, is de nachtrust die u zult genieten in deze boxspring. De Infini nodigt u uit voor een diepe, ongestoorde slaap, net zo rustgevend en regenererend als de rustige golven van de oceaan.

Als u op zoek bent naar een uniek ontworpen bed of een bewonderaar bent van Nill Spring’s commitment voor kwaliteitsconstructie en innovatieve vormgeving, is de Infini-boxspring een uitmuntende keuze. Het belichaamt de essentie van Nill Spring’s aanpak: het combineren van natuurlijke inspiratie met vakmanschap om u een ongeëvenaarde slaapervaring te bieden.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op