Boxspring Harlequin

Boxspring Harlequin

van Cadsand

Hotelchic Comfort en Elegantie

Verlangt u naar die luxe, hotelachtige ervaring in uw eigen slaapkamer? Met de Boxspring Harlequin van Van Cadsand hoeft u niet verder te zoeken. Deze royale boxspring, afgewerkt met zachte stoffen, biedt u het gevoel van hotelchic comfort en elegantie, elke nacht weer.

De Boxspring Harlequin is ontworpen met de hotellook in het achterhoofd. Deze luxueuze boxspring, met zijn rijkelijke proporties en zachte stoffen, weet de sfeer van een vijfsterrenhotel perfect te vatten. Het resultaat is een bed dat niet alleen een oase van comfort is, maar ook een statement maakt in uw slaapkamer.

Productinformatie

De hotelchic uitstraling van de Boxspring Harlequin is niet enkel te danken aan zijn afmetingen en materialen. Deze boxspring biedt een ruime keuze aan stoffen, zodat u het bed volledig kunt afstemmen op uw eigen smaak en de stijl van uw slaapkamer. Of u nu gaat voor een subtiele neutrale kleur of een meer uitgesproken patroon, met de Boxspring Harlequin kunt u uw persoonlijke hotellook creëren.

Maar de Boxspring Harlequin is meer dan alleen een stijlvol bed. Het biedt ook uitstekend comfort en ondersteuning. Met een soepele schouderzone en, in de elektrische versie, hoogwaardige Linak motoren, biedt deze boxspring een op maat gemaakte slaapervaring. Met de geheugenfunctie van deze motoren kunt u eenvoudig uw favoriete instellingen opslaan en uw ideale slaap- of leespositie vinden met slechts een druk op de knop.

Ontdek de Boxspring Harlequin van Van Cadsand voor uw eigen stukje hotelchic in huis. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit luxueuze bed te ervaren. Boxspring Harlequin van Van Cadsand – waar comfort, elegantie en de hotellook samenkomen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op