Boxspring Endor

Boxspring Endor

Tulip

Luxe Comfort Ontmoet Elegant Design met Van Cadsand

Verlangt u naar een verfijnde slaapervaring die kwaliteit, esthetiek en persoonlijk comfort naadloos combineert? De Boxspring Endor van Van Cadsand is precies wat u zoekt. Uniek vervaardigd met keuze uit meer dan 80 uiteenlopende stoffen en meer dan 15 verschillende pootjes, biedt deze boxspring een uitmuntende combinatie van luxe en comfort.

De Boxspring Endor weerspiegelt uw persoonlijke stijl. Met keuze uit een diversiteit aan stoffen, variërend van eenvoudige katoen tot chique velours, kunt u de boxspring laten matchen met uw interieur en uw persoonlijke smaak. Daarnaast bieden de verschillende stijlen pootjes u de mogelijkheid om het uiterlijk van uw boxspring verder te personaliseren.

Productinformatie

Het speciale van de Boxspring Endor zit echter niet alleen in zijn esthetiek, maar ook in zijn ongeëvenaarde comfort. Naast een keuze uit diverse stoffen en pootjes, biedt Van Cadsand ook een breed assortiment toppers aan. Of u nu houdt van een stevige of juist een zachte topper, er is altijd een optie die perfect bij u past. Deze toppers verbeteren uw slaapcomfort en dragen bij aan de levensduur van uw boxspring.

De Boxspring Endor is verkrijgbaar vanaf slechts € 2547. Dit betekent dat u kunt genieten van de luxe en het comfort van een op maat gemaakte boxspring, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de prijs.

Wilt u meer weten over de Boxspring Endor van Van Cadsand? Bezoek onze website of kom langs in een van onze winkels. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomboxspring.

Boxspring Endor van Van Cadsand – waar luxe en persoonlijk comfort samenkomen voor een droomslaapervaring.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op