Boxspring Curvo Nill Spring

Boxspring Curvo

Nill Spring

De Curvo boxspring van Nill Spring belichaamt de perfecte samensmelting van prachtig Belgisch design en superieur ligcomfort. Deze boxspring onderscheidt zich door zijn gracieuze rondingen en de geraffineerde combinatie van hout en stof. De houten rand integreert naadloos met de boxspring, resulterend in een verfijnde, tijdloze esthetiek die zowel eigentijds als klassiek aanvoelt.

Naast het voortreffelijke design, is er speciale aandacht besteed aan het optimaliseren van het ligcomfort. De Curvo boxspring kenmerkt zich door een doorlopend ligoppervlak, waarbij de pocketveren gelijkmatig over de volledige breedte van de box zijn verdeeld. Dit zorgt voor een uniforme ervaring van comfort, ongeacht of je in het midden of aan de zijkant van het bed slaapt.

Productinformatie

Als je op zoek bent naar een bed dat niet alleen een visueel statement maakt, maar ook het ultieme in slaapcomfort biedt, is de Curvo boxspring een uitstekende keuze. Het design en de bouwkwaliteit zijn getuigenissen van Nill Spring’s toewijding aan esthetiek en comfort, waardoor het een ideale toevoeging is voor iedereen die het belang van een goede nachtrust waardeert. Het unieke design en het uitstekende comfort maken de Curvo tot een must-have voor zowel designliefhebbers als voor degenen die op zoek zijn naar de kwaliteitsstandaard van Nill Spring.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op