Boxspring Aria – Nillspring

Boxspring Aria

Nill spring

Het Aria-model van Nill Spring belichaamt de elegante eenvoud van transparant minimalisme. Deze boxspring, met zijn slanke maar sterk gebouwde metalen frame, zal iedereen betoveren die op zoek is naar een prachtig vormgegeven bed. Met een diameter van slechts 2,5 cm, het half massieve, half holle frame straalt finesse en kracht uit. Een uniek kenmerk is het ontbreken van de gebruikelijke middenpoot, die vaak gevonden wordt in traditionele bedframes.

De box zelf is een meesterwerk van ontwerp, met een dun profiel van slechts 11 cm dik, dat nog dunner lijkt door de sierlijk afgeschuinde randen. Het bedekt het frame volledig, waardoor een naadloze esthetiek wordt gecreëerd die bijdraagt aan het gevoel van zuiverheid en eenvoud.

Productinformatie

De Aria lijkt een lichtgewicht, bijna zwevend bed, ondanks zijn solide constructie. Het is een indrukwekkend staaltje vakmanschap dat de illusie van gewichtloosheid wekt, terwijl het toch een stevig, betrouwbaar slaapoppervlak biedt. Het kiezen van het juiste beddengoed kan dit droomachtige beeld verder versterken.

Als u een uniek design bed zoekt of een fan bent van de esthetiek van Nill Spring, is de Aria boxspring een uitstekende keuze. Het belichaamt de essentie van Nill Spring’s inzet voor minimalistische design en kwaliteitsconstructie, waardoor het een ideale toevoeging is aan elke moderne slaapkamer.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op