Boxspring Angel

Boxspring Angel

van Cadsand

Een Hemelse Slaapbeleving met Van Cadsand

Stelt u zich een slaapervaring voor die zo comfortabel is dat het lijkt alsof u in de armen van een engel slaapt. Maak kennis met de Boxspring Angel van Van Cadsand. Deze unieke boxspring biedt uitzonderlijk comfort en een opvallend design dat zich onderscheidt van traditionele bedden. Met zijn gebogen hoofdbord dat u als het ware omarmt, doet het bed denken aan de vleugels van een engel.

Productinformatie

De Boxspring Angel onderscheidt zich door zijn bijzondere hoofdbord en de keuze uit meer dan 1000 verschillende stoffen. Van eenvoudige, neutrale kleuren tot opvallende, luxueuze patronen, u kunt een stof kiezen die perfect bij uw stijl en interieur past. Het brede scala aan stoffen geeft u onbeperkte mogelijkheden om uw boxspring te personaliseren.

Dit unieke bed gaat verder dan alleen het bieden van comfort en stijl. De Boxspring Angel is ook functioneel, met optionele toevoegingen zoals geïntegreerde lampjes en stopcontacten. Dit zijn niet alleen praktische functies, maar ze dragen ook bij aan de algehele esthetiek van het bed.

Comfort is de kern van de Boxspring Angel. Het bed is uitgevoerd met een soepele schouderzone, die zich aanpast aan uw lichaam om de perfecte ondersteuning te bieden. Voor de ultieme luxe biedt de elektrische versie de beste Linak motoren met een geheugenfunctie. Deze motoren onthouden uw favoriete instellingen, zodat u met één druk op de knop uw perfecte slaap- of leespositie kunt vinden.

Ervaar een hemels slaapcomfort met de Boxspring Angel van Van Cadsand. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om deze unieke boxspring te ervaren. Laat u verleiden door de omhelzing van de Boxspring Angel, een bed dat design, comfort en functionaliteit op een prachtige manier combineert.

Boxspring Angel van Van Cadsand – uw persoonlijke stukje hemel op aarde.

  • Hoofdbord in hoogte aan te passen
  • Gebogen hoofdbord
  • Ook achterkant is gestoffeerd.
  • Ventilerende boxspring
  • Meer dan 1000 stoffen mogelijk.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op