Boxspring Abbraccio

Boxspring Abbraccio

van Cadsand

Verfijnd Leerdesign

Ervaar de diepte van luxe en de verfijning van echt leer met de Boxspring Abbraccio van Van Cadsand. Deze unieke boxspring onderscheidt zich door zijn doordachte two-tone ontwerp, dat het tijdloze comfort van onze boxsprings combineert met de rijke, warme textuur van echt leer.

De Boxspring Abbraccio is een meesterwerk van vakmanschap en design. Bijzonder aan dit model is de mogelijkheid om het geheel of gedeeltelijk uit te voeren in echt leer. Deze luxe optie voegt een extra niveau van elegantie en prestige toe aan het bed, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elke slaapkamer.

Productinformatie

Wat de Boxspring Abbraccio echt onderscheidt, is het unieke two-tone ontwerp. In de versie die we presenteren, is de volledige achterkant van het bed bedekt met echt leer, terwijl de voorkant is uitgevoerd in een complementaire stof. Deze bijzondere combinatie creëert een boeiend contrast en voegt een vleugje moderniteit toe aan de traditionele allure van het leer.

Maar de Boxspring Abbraccio is niet alleen een lust voor het oog. Net als bij al onze bedden is comfort de kern van zijn ontwerp. De Abbraccio maakt gebruik van een soepele schouderzone om een zorgvuldig afgestemd niveau van ondersteuning te bieden, en garandeert zo een uitzonderlijk comfortabele slaapervaring.

Ontdek de Boxspring Abbraccio van Van Cadsand en omhels de combinatie van verfijnd leer, stijlvol design en ultiem comfort. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit bijzondere bed te ervaren.

Boxspring Abbraccio van Van Cadsand – waar traditionele luxe en modern design samenkomen in een bed dat net zo indrukwekkend is als comfortabel.

voor uw eigen stukje hotelchic in huis. Bezoek onze website of kom langs in een van onze showrooms om dit luxueuze bed te ervaren. Boxspring Harlequin van Van Cadsand – waar comfort, elegantie en de hotellook samenkomen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op