Verrijk uw tuin of terras met Tribù

Geschreven door

Corné Tempelaars BinnenUit Buitenmeubelen

Het ultieme genieten begint met Tribù, een outdoormerk van proportie. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen in uw tuin of op uw terras. Ontmoet Tribù bij BinnenUit Buitenmeubelen in Heinkenszand! 
 

Tribù is een Belgische producent van exclusieve tuinmeubelen. Vijftig jaar geleden werd het meubelmerk opgericht in Bilzen (Belgisch Limburg) en door de jaren heen heeft het zich opgewerkt tot wereldspeler van formaat. Tribù heeft een schare aan fans: zo prijken de artikelen van Tribù in de buitenverblijven van wereldsterren als Brad Pitt, George Clooney en Kim Kardashian én worden ze gebruikt in de vijfsterrenhotels van Four Seasons en op het Amerikaanse hoofdkantoor van Apple.
 

Elegant, exclusief én praktisch

De collectie van Tribù is zeer compleet: vrijwel ieder buitenmeubel kunt u bij dit designmerk aanschaffen. Maak uw keuze tussen de stoelen, tafels, banken, sofa’s, barstoelen, daybedden en ligbedden van Tribù. Voorzien van een zeer aantrekkelijk design en – niet geheel onbelangrijk – een onnavolgbaar zitcomfort en een grandioos gebruiksgemak. Naast zitmeubels beschikt Tribù over tal van accessoires en toebehoren, zoals parasols en buitentapijten. Elegant, exclusief én praktisch. 
 

Enige dealer in Zeeland

De artikelen van Tribù worden verkocht in meer dan 65 landen wereldwijd. De items zijn uitsluitend verkrijgbaar via geselecteerde verkooppunten. BinnenUit Buitenmeubelen is een van die geselecteerde dealers – al meer dan twintig jaar lang! Wij zijn de enige dealer van Tribù in Zeeland, daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom in Heinkenszand. 
 

Ontdek de pracht en praal

Kom langs bij BinnenUit en dompel u onder in de pracht en praal van Tribù. Onze verkoopadviseurs leiden u graag rond en geven u meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van high-end meubels. Maak kennis met de Tribù-productlijnen die wij in ons assortiment hebben:

•    Natal Alu Lounge
•    Natal Alu/Teak 
•    Contour
•    Illum
•    Branch
•    Vis a Vis
•    Tosca