Uitdagend interieurproject gemeente Borsele

Geschreven door

Piero de Kok BinnenUit Bedden & Slapen

BinnenUit Meubelen heeft in samenwerking met gemeente Borsele een uitdagend project opgepakt. Het resultaat van dit project kunt u lezen in deze blog! 

Gemeente Borsele is een gemeente vol tegenstellingen. Enerzijds beschikt de gemeente over een schitterend landschap en anderzijds bevindt zich in de gemeente het industriële Sloegebied. In Borsele wordt rust en ruimte met dynamiek en bedrijvigheid gecombineerd. Het gemeentehuis van Borsele is gevestigd in Heinkenszand. Dit gemeentehuis is begin 2014 gerenoveerd. Naast de modernisering van het exterieur, stond ook de verbetering van het ruimteklimaat, de reductie van het energieverbruik en de modernisering van het interieur centraal. En voor een modern interieur is gemeente Borsele bij BinnenUit - de grootste woonwinkel van Zeeland - aan het juiste adres!
 

Kunstwerk met koeien

BinnenUit heeft in samenwerking met gemeente Borsele de entree van het gemeentehuis ingericht. Met de entree wordt een eerste indruk gemaakt en daarom is het belangrijk dat deze indruk representatief is. Na diverse overleggen over een inrichting die ook de akoestiek verbetert, is BinnenUit Meubelen aan de slag gegaan. Zuid-Beveland staat vol met weilanden met grazende koeien. Deze koeien staan ook symbool voor de bedrijvigheid van de velen boeren in de gemeente. BinnenUit Meubelen heeft de entree daarom gevuld met een bijzonder kunstwerk van koeien en een uniek weilandkleed. De groene zitbankjes passen perfect bij het geheel.
 

BinnenUit Meubelen staat ook voor u klaar

Het is zeker de moeite waard om een keer het gemeentehuis van Borsele binnen te wandelen om naar dit prachtige kunstwerk te kijken. Heeft u voor uw eigen woninginrichting inspiratie nodig, dan staat het team van BinnenUit Meubelen ook voor ú klaar!