Tuinmeubeltrends van dit moment

Geschreven door

Francine Tempelaars BinnenUit Buitenmeubelen

Afgelopen weekend was het al volop zomer in Nederland. Heeft u ook zo genoten van het heerlijke weer? Geniet nog meer van het buitenleven met de meubels van Palladio (BinnenUit Buitenmeubelen). Lees hier meer over de tuinmeubeltrends.

Het zijn juist de dingen die niet standaard zijn, die uw buitenmeubelen spannend maken. Speel met de tuinbanken en tafels op uw terras en zorg voor een verassingseffect. Vandaag zet u het bankje zo neer, en morgen krijgt het een andere plek.
 

Tips voor een lange muur

Ideaal langs een lange buitenmuur: een lage sidetable, gemaakt van twee dezelfde brede bankjes naast elkaar. U kunt er veel op kwijt, van een opvallende vaas met bloesemtakken tot een kunstwerk. Door aluminium zuilen van Borek tegen een saaie muur te zetten en te vullen met haardhout, zorgt deze opstelling niet alleen voor een andere kijk op de muur, maar geeft het geheel een gezellige sfeer af.
 

Eind goed, al goed

Een simpel inklapbaar tuinbankje of tafeltje laat op een gezellig plekje in de tuin of aan het water zich ineens van een heel andere kant zien. Meestal is er nog wel wat ruimte aan het voeteneinde van het buitenbed voor een bankje of lage sidetable. Eronder kunt u dozen, manden of kisten kwijt, erop een paar mooie accessoires.
 

Groepsdynamiek

Eén bijzetter bij de bank en u kunt er gemakkelijk uw kop koffie, iPad en krant op leggen. Zet drie bijzetters bij elkaar en u heeft ook nog plek voor een leuke vaas of unieke items waarmee u uw tuin éxtra persoonlijk maakt. Combineer verschillende vormen en hoogtes, zodat het trio een mooie eyecatcher wordt!
 

Kom langs bij BinnenUit

Bent u enthousiast geworden over deze prachtige producten? Breng een bezoek aan BinnenUit Buitenmeubelen in Heinkenszand en probeer de meubels uit! Onze adviseurs lichten de mogelijkheden graag aan u toe, zodat u uw ideale buitenmeubel vindt.