Parasol advies op maat bij Palladio Buitenmeubelen

Geschreven door

Corné Tempelaars BinnenUit Buitenmeubelen

Genieten in de schaduw! Bij Binnenuit staan we voor u klaar om de beste schaduwoplossingen te realiseren. In de winkel helpen we u graag met dit proces en zijn vele opties te zien en te proberen. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we als eerste uw situatie en wensen.

Prachtige projecten die wij mochten waar maken

Advies op maat

In het eerste gesprek gaan we samen met u op zoek naar een antwoord op onderstaande vragen. Door jarenlange ervaring op het gebied van schaduwoplossingen kunnen we u van goed advies voorzien tijdens deze eerste stappen.

- Waar wilt u de parasol: op het terras, het balkon, of op het gazon?
- Hoe groot is het te beschaduwen oppervlak?
- Waar wilt u schaduw: tafel, lounge, ligstoel?
- Wanneer gaat u de parasol gebruiken? (Ochtend, middag, namiddag)
- Oriëntatie waar ligt het zuiden ten aanzien van de situatie?
- Wilt u de parasol flexibel aan de stand van de zon aanpassen?
- Dient de parasol nog een ander doel zoals zichtbescherming of privacy?
- Welk materiaal en kleur heeft uw voorkeur? Passend bij uw huis of omgeving.

Met de antwoorden op deze vragen komen we uit bij een model parasol die voldoet aan uw wensen. Om zeker te zijn van de best passende oplossing is het voor ons vanzelfsprekend dat we geheel vrijblijvend bij u ter plaatse de situatie komen bekijken. Een parasol dient een praktisch, optisch en esthetisch doel. Met praktisch bedoelen we dat de parasol makkelijk, veilig en handig is in gebruik voor vele jaren. Optisch houdt in dat we qua plaats bepaling niet alleen rekening houden met het te beschaduwen oppervlak maar ook met verschillende zichtlijnen vanuit huis en tuin. Esthetisch gezien moet de parasol goed passen bij de uitstraling van uw huis, tuin, en of meubelen. De keuze van materialen, kleuren en verlichting kunnen een ontwerp maken of breken. Daarom nemen we stalen mee om de beste kleuren met elkaar te kunnen matchen.

Een duidelijk beeld schetsen

Vindt u het lastig om te bedenken hoe het eind resultaat zal zijn? Of wilt u uw gehele tuin aanpakken en een mooie eethoek of loungehoek creëeren? Corné Tempelaars geeft u een duidelijk beeld van hoe uw tuin kan worden doormiddel van een tekening op schaal. 


Kwaliteit en service

Indien we samen tot de beste optie zijn gekomen gaan we over tot plaatsing. Maar hier blijft het niet bij. Mocht u ooit vragen of problemen hebben na aanschaf van uw parasol staan we altijd voor u klaar. Palladio staat voor kwaliteit en service.

De Sombrano parasol van Glatz

*meer informatie over de Sombrano parasol van Glatz

Hoogwaardige merken

Bij BinnenUit Buitenmeubelen vindt u een zeer uitgebreid assortiment parasols, zoals aluminium parasols, zweefparasols, houtstok parasols, schaduwdoeken en parasolhoezen en –voeten. Dankzij deze pracht items van de merken Tuuci, Glatz, Borek, Royal Botania, Shadowz en Jardinico geniet u iedere dag van het buitenleven. Wat wilt u nog meer?