Palma: de automatische parasol van Royal Botania

Geschreven door

Corné Tempelaars BinnenUit Buitenmeubelen

Maak kennis met de Palma, de allernieuwste parasol van buitenmerk Royal Botania. De parasol heeft niet alleen een onovertroffen design: ook is het de allereerste automatische parasol op de markt! Vol trots toont BinnenUit de Royal Botania Palma in haar showroom.

Ontmoet ‘Belgian outdoor luxery’, ontmoet Royal Botania. Royal Botania is een Belgisch designmerk dan de meest mooie tuinmeubelen en tuinverlichting produceert. Het merk staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en meubelen met natuurlijke kleuren. 
 

Innovatieve parasol van Royal Botania

Het designmerk is zeer innovatief en brengt geregeld vernieuwende tuinartikelen op de markt. De laatste innovatie uit de koker van Royal Botania is de parasol Palma. Afgelopen voorjaar werd de Palma geïntroduceerd en sindsdien is BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) is trotste bezitter van de parasol. De Royal Botania Palma is uniek in zijn soort. De parasol is anders dan alle andere parasols: hij opent en sluit eenvoudig dankzij een automatische aandrijving. 
 

Parasol is eenvoudig te bedienen

Kris van Puyvelde, hoofd designer bij Royal Botania, heeft de Palma ontwikkeld. Hierbij heeft Van Puyvelde veel aandacht geschonken aan de techniek en het gebruiksgemak. Zo is het mechanisme verwerkt in de mast, waardoor u de parasol opent en sluit door de baleinen van de parasol te bedienen. Hiervoor hoeft u geen brute kracht te gebruiken: de parasol opent met een voorzichtige aanraking. Simpel én elegant. 

Keuze uit diverse stoffen

De parasol beschikt niet alleen over een goede techniek en een prettig gebruiksgemak: ook aan het design is gedacht. De parasol heeft een natuurlijke en simplistische uitstraling. De poot is gemaakt van aluminium in de kleuren wit, zwart of zandkleur en de poot loopt subtiel over in de mast. Het doek is perfect over de kap gedrapeerd en de armen van de kap hebben geen ondersteuningsstutten nodig. Uitgeklapt heeft de parasol een diameter van 300 centimeter. De parasol is verkrijgbaar met een witte, zwarte of zandkleurige mast en het doek is beschikbaar in 14 prachtige stoffen en kleuren. 
 

Ontmoet de Palma bij BinnenUit

Gaat uw hart sneller kloppen van de Royal Botania Palma? Kom langs bij BinnenUit Buitenmeubelen in Heinkenszand en bekijk de parasol in levende lijve! Onze adviseurs laten u in de showroom graag kennismaken met de parasol en demonstreren de mogelijkheden aan u. Kom langs en ervaar zelf hoe gemakkelijk u de automatische parasol bedient. Het is een fluitje van een cent.