Ontdek de kwaliteit van maatwerk textiel

Geschreven door

Gijs van der Poel BinnenUit Woningtextiel

Maak van uw huis een thuis met woningtextiel als gordijnen, vitrages, karpetten en vloerbedekking. Bij BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel) kunt u al meer dan 30 jaar vertrouwen op onovertroffen maatwerk. Ontdek ’t hier!

Zoals de naam doet vermoeden, is BinnenUit Woningtextiel gespecialiseerd in allerhande woningtextiel. Van gordijnen, vitrages en zonweringen tot vloerbedekking, karpet, linoleum en andere vloer- en wandafwerkingen: voor al het textiel binnenshuis kunt u een beroep doen op het persoonlijke advies, de deskundigheid én het onovertroffen maatwerk van BinnenUit! 
 

Persoonlijk advies

Woningtextiel is van onschatbare waarde voor uw woning. Met textielartikelen zorgt u voor een mooie aankleding, een betere akoestiek en een warmer huis. Maar hoe kiest u het juiste textiel? Welke vloerbekleding is bijvoorbeeld geschikt voor een huishouden met kinderen? Welke gordijnen verduisteren de ruimte en welke plooi of afwerking kiest u voor uw vitrage? De deskundige adviseurs van BinnenUit Woningtextiel beschikken over jarenlange ervaring in het vak: zij kunnen u adviseren bij deze én andere interieurvragen. Dit advies is persoonlijk en op maat. 
 

Onovertroffen maatwerk

Wilt u uw woonkamer voorzien van bijvoorbeeld overgordijnen? Wij gaan hierbij veelal op een vaste manier te werk. Allereerst vragen wij u een bezoek te brengen aan onze showroom in Heinkenszand. Hier laten onze adviseurs u kennismaken met tal van mogelijkheden op het gebied van stoffen, kleuren, motieven, afwerking en bevestiging. Vergeet niet een foto van uw woonruimte mee te nemen, zodat onze adviseurs een beeld hebben van uw ruimte en zij hier hun advies op af kunnen stemmen. 
 

Montage door eigen medewerkers

Heeft u uw keuze gemaakt, dan brengen onze monteurs een huisbezoek - dit zijn eigen medewerkers met verstand van zaken en een hoge servicegraad. Tijdens het huisbezoek worden nauwkeurig alle maten opgenomen, zodat de overgordijnen feilloos in de ruimte passen. Indien gewenst kunnen onze monteurs u tijdens het huisbezoek aanvullend advies geven, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van bevestiging. Zijn de afmetingen bekend, dan worden de overgordijnen besteld en op maat gemaakt. Hierna maken wij een nieuwe afspraak voor de montage van de overgordijnen. Het resultaat? Perfect passende gordijnen waar u jarenlang plezier van heeft!
 

Bezoek onze vernieuwde showroom

Wilt u BinnenUit Woningtextiel bezoeken? Voor het nieuwe woonseizoen hebben wij onze showroom onderworpen aan een grootschalige restyling. De ruimte is voorzien van nieuwe kleuren en er is meer ruimte voor het presenteren van onze ruime collectie. Zo kunnen wij u in de showroom kennis laten maken met de XXL-rolgordijnen van Rolxx: dit zijn rolgordijnen tot wel 6 meter breedte en drie meter hoogte (en vice versa). Ook kunnen wij u de prachtige vloerafwerking Betondesign laten zien. Aarzel niet en kom vrijblijvend langs bij BinnenUit Woningtextiel!