Ontdek de elegante linnenkasten van MisuraEmme

Geschreven door

Piero de Kok BinnenUit Bedden & Slapen

Maak kennis met MisuraEmme, een Italiaans designmerk dat stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige slaapkamermeubels vervaardigt. Echte eyecatchers zijn de elegante linnenkasten van dit topmerk. Lees hier meer en laat u inspireren! 

Uw kleding wilt u netjes opgeborgen hebben. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimd beeld in uw slaapkamer: met het opbergen van uw kleding vergroot u ook de levensduur van uw kledingstukken. In een linnenkast wordt uw kleding beschermd tegen stof, vocht en zonlicht, zodat de kleding minder wordt getroffen door slijtage. Bovendien zorgt de linnenkast ervoor dat u de kledingstukken gemakkelijk kunt ordenen en op type kunt opbergen. Maak bijvoorbeeld een stapel met vesten, een stapel met truien én een stapel met shirts. Dankzij dit overzicht kunt u uw kledingstukken gemakkelijk terugvinden. 
 

Luxueuze linnenkasten van MisuraEmme

Het Italiaanse meubelbedrijf MisuraEmme maakt al sinds 1902 meubels voor slaapkamers, zoals linnenkasten en inloopkasten. De collectie van MisuraEmme bestaat uit tal van luxueuze linnenkasten, zoals de productlijnen Brillanta, First, Lexington, London, Milano, Narcisse, Rovix, Segmenta New, Tecno en Thick. Deze linnenkasten zijn volledig op maat te maken: van de afmetingen en de afwerking tot het materiaalgebruik. MisuraEmme maakt gebruikt van eersteklas materialen, zoals Carrara-marmer, massief eikenhout, weefsels en leder.
 

Kies voor een imposante inloopkast

Alle meubels van MisuraEmme kenmerken zich door een verfijnd en elegant design, gecombineerd met in het oog springende details. Dit geldt ook voor de inloopkasten: deze beschikken over een stijlvolle en imposante look. MisuraEmme beschikt over de inloopkasten Palo Alto en Millimetrica – deze inloopkasten of walk-in closets zijn zeer praktisch en ze zorgen ervoor dat uw kledingstukken op een overzichtelijke én prachtige manier worden gepresenteerd. Ideaal voor grote slaapkamers óf voor dames en heren met een grote kledingcollectie. 
 

Complete meubelcollectie van MisuraEmme 

MisuraEmme verkoopt naast linnenkasten en inloopkasten ook tal van andere slaapkamermeubels, zoals boxsprings, ledikanten, commodes en sofa’s. Deze meubels vallen onder het label ‘ME and my night’. Daarnaast beschikt het Italiaanse designmerk over uiteenlopende woonmeubels als eetkamertafels, salontafels, eetkamerstoelen en fauteuils. MisuraEmme werkt met gerenommeerde ontwerpers: zij zorgen er mede voor dat de designvolle meubels geweldig tot hun recht komen in een stijlvol en architectonisch vormgegeven interieur. 
 

Bezoek BinnenUit Bedden & Slapen

De meubels van MisuraEmme worden ontworpen en vervaardigd in Italië, maar worden over de hele wereld verkocht via geselecteerde dealers. BinnenUit Bedden & Slapen is een van de select stores die de linnenkasten van dit merk in haar collectie heeft. Laat u verrassen door het prachtige Italiaanse slaapkamerdesign: breng een bezoek aan onze omvangrijke showroom. Hier hebben wij de prachtige linnenkasten uitgestald - de inloopkasten hebben wij nog niet in onze showroom, maar deze kunnen wij uiteraard wel op maat samenstellen en leveren!