Nieuwe kleuren Farrow & Ball in februari

Geschreven door

Anja Kokké BinnenUit Woningtextiel

Het Engelse merk Farrow & Ball is producent van ambachtelijke verf en behang. Het merk bestaat zeventig jaar en viert dit jubileum met de lancering van negen nieuwe verleidelijke kleuren.

Om het 70-jarige bestaan van het merk te vieren, lanceert Farrow & Ball op 1 februari negen nieuwe verfkleuren. Van zachte neutrale kleuren en bescheiden pasteltinten tot opvallende heldere kleuren en diepe, donkere nuances: de nieuwe aanwinsten sluiten naadloos aan op de bestaande kleurgroepen en voegen enkele nieuwe accenten toe aan het bestaande kleurenpalet.


Karakteristieke en tijdloze uitstraling

Een klein team van ambachtslieden heeft zich de afgelopen drie jaar toegelegd op de ontwikkeling van deze nieuwe tinten. De nieuwe met zorg uitgekozen kleuren geven de Farrow & Ball-kleurenkaart een karakteristieke en tijdloze uitstraling. De kleuren vervangen negen bestaande tinten, zodat het merk een assortiment houdt met 132 kleuren.


Kleuren met een uniek verhaal

De nieuwe kleuren ontlenen hun oorsprong aan de oude archieven en zijn een ode aan de karakteristieke Farrow & Ball-look, met name de getinte witnuances en gedempte groenbruine tinten. Van de luchtige tint peignoir tot de traditionele Britse kleur Cromarty: iedere kleur draagt een intrigerende naam waarachter een uniek verhaal schuilgaat – een traditie die Farrow & Ball door de jaren heen in ere heeft gehouden.


Eeuwenoude methoden en beste ingrediënten

De negen nieuwe kleuren zijn op dezelfde wijze vervaardigd als alle Farrow & Ball-verfproducten: de verf is gemaakt volgens eeuwenoude methoden en met uitsluitend de beste ingrediënten. De nieuwe aanvullingen zijn – net als alle andere Farrow & Ball-kleuren – verkrijgbaar in een volledig assortiment met zowel moderne als traditionele finishes voor binnen én buiten.


Farrow & Ball bij BinnenUit

Wilt u de nieuwe verfkleuren bewonderen? Breng een bezoek aan BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel)! Wij zijn dealer van het exclusieve en prachtige merk Farrow & Ball en voeren het volledige assortiment. Kom langs en vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.