Jubileum 25 jaar Palladio buitenmeubelen - buitenverlichting

Geschreven door

Sem Tempelaars Palladio buitenmeubelen - buitenverlichting

Al 25 jaar trots op mijn bedrijf Palladio

Op 21 maart 1997 gestart als kleine ondernemer in een pandje aan de rand van het centrum van Goes. Nu 25 jaar later is PALLADIO een begrip in Zeeland en ver daarbuiten.

Door immense passie, doorzettingsvermogen en vooral liefde voor het vak heeft Corné Tempelaars in 25 jaar Palladio gebracht tot een buitenmeubel-en buitenverlichtingszaak op hoog niveau.

25 jaar PALLADIO een mijlpaal in het leven van Corné en zijn gezin. Dit is met de jaren mede verwezenlijkt door een goed team rondom Corné, waarvoor zijn gemeende hartelijke dank aan zowel oud-collega’s als de nieuwe garde.

Vader Corné, de drijfveer, een man met een bak vol ervaring en creativiteit, weet de klant steeds aangenaam te verrassen. Hij is een gouden duizendpoot in het bedrijf.

Moeder Francine, creatief, zorgt voor een gastvrij onthaal en is verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte.

En last but not least dochter Sem, 26 lentejaren jong, leert heel snel. Met de kennis van vader en haar eigen inbreng heeft ze al vele klanten geadviseerd en mooie creaties gecombineerd. Tevens is ze verantwoordelijk voor Social Media.

Inmiddels is begin 2022 het verkoop team versterkt door Danny. Hij is jong, energiek en technisch onderlegd. Komt uit de interieurwereld op hoog niveau. Voor Palladio een welkome aanvulling.

Dit familieverkoop team Palladio functioneert zo goed mede door de 3 top mannen in de buitendienst: Gerben, Kimo en Melvin.

Gerben, altijd vrolijk, sportief (voormalig sportleraar) is handig, een beetje de “grote broer” van Kimo en Melvin.

 

 

Kimo, allereerst berensterk, sportief (heeft Cios succesvol afgerond) en de gangmaker van het team, een kei in omgaan met mensen, zeer behulpzaam.

 

 

Melvin, is wat stiller, maar doet zijn werk doordacht en met beleid  (heeft de opleiding Grafisch Vormgeving super afgerond) jongeman met droge humor.

 

Mocht u Palladio Buitenmeubelen Buitenverlichting een bezoekje willen brengen voor passend advies, inspiratie of een keuze willen maken in het ruime assortiment, kom gerust langs, u bent van harte welkom!